ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ δίνει Λακαζέτ για να φέρει στο Λονδίνο τον Ντόουγκλας Κόστα!

Στην Άρσεναλ φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Αλεξάντερ Λακαζέτ με τον Ντόουγκλας Κόστα. Ο Πίρλο θα κρίνει το... deal!

Η Άρσεναλ δίνει Λακαζέτ για να φέρει στο Λονδίνο τον Ντόουγκλας Κόστα!

Η Άρσεναλ έχει… φουλάρει τις μηχανές και έχει ξεκινήσει το προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν, που αναμένεται να αρχίσει σε λίγες εβδομάδες. Ο χρόνος πιέζει όλους τους συλλόγους και η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα φαίνεται πως έχει αργήσει να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Σίγουρα αναμένεται να υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ. Η κατάκτηση του FA Cup όμως έχει φέρει μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου. Η νέα σεζόν θα είναι αρκετά πιεστική για τον Αρτέτα και τους ποδοσφαιριστές του. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, καθώς η είσοδος στην 4αδα θα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Σε μία Πρέμιερ Λιγκ που αναμένεται να είναι πιο δυνατή από ποτέ…

Πρωταρχικός στόχος για τους κανονιέρηδες είναι να κρατήσουν το μεγάλο τους αστέρι, τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όπως όλα δείχνουν ο πρώην άσσος της Ντόρτμουντ θα παραμείνει στο Έμιρεϊτς. Ωστόσο, ένας… άλλος επιθετικός που είχε ενεργό ρόλο στην φετινή ομάδα, θα αποχωρήσει, όπως αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα. Άρσεναλ

Συγκεκριμένα, τα Μέσα από την Αγγλία υποστηρίζουν πως ο Αλεξάντερ Λακαζέτ δεν έχει πείσει τον Μικέλ Αρτέτα, καθώς δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ που θέλει να κτίσει ο τεχνικός της Άρσεναλ. Έτσι ήδη οι Λονδρέζοι ψάχνουν… εναλλακτικές προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν αποχαιρετήσει ο Γάλλος το Λονδίνο.

Ο προπονητής των κανονιέρηδων έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντόουγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος άσσος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Πίρλο ενόψει της επόμενης σεζόν. Αυτό κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο των κανονιέρηδων, όσον αφορά την απόκτηση του.

Από την άλλη η Γιουβέντους δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη έλευση του Λακαζέτ στο Τορίνο. Όλα όμως θα κριθούν από την τελική απάντηση που θα δώσει ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας. Από την άλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό των «μπιανκονέρι». Όμως η Άρσεναλ έχει το πρώτο λόγο καθώς η προσφορά της είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική, όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ