ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ταύρος» ο Μέσι – Πανέτοιμος για την Μπάγερν

Η χθεσινή προπόνηση ήταν απλά μια παρένθεση για τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να επιστρέφει στην προετοιμασία της ομάδας για τον «τελικό» με την Μπάγερν

«Ταύρος» ο Μέσι – Πανέτοιμος για την Μπάγερν

Ο Λιονέλ Μέσι διψάει για τα μεγάλα παιχνίδια. Αυτά που κρίνουν προκρίσεις, χαρίζουν τίτλους και δόξα. Έτσι δεν θα γινόταν να λείπει από το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Μπαρτσελόνα. Αυτό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους «8» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός ήταν απών από τη χθεσινή προπόνηση των Καταλανών. Η πρόσφατη αναμέτρηση με την Νάπολι για τους «16» της διοργάνωσης του απέφερε ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μέσι στο παιχνίδι με τους «Παρτενοπέι» έκανε σχεδόν τα πάντα. Πέτυχε μαγικό γκολ, του ακύρωσαν ακόμη ένα, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λουίς Σουάρες.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Καλιντού Κουλιμπαλί χτύπησε τον 33χρονο, με το τραύμα στον αστράγαλο να του προκαλεί πόνους αμέσως την επόμενη ημέρα. Αποτέλεσμα χθες ο Αργεντινός να μην πάρει μέρος στην προπόνηση σκορπώντας ανησυχία τους φίλους της ομάδας. O Μέσι στη προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Δεν χάνεται με τίποτα η μάχη με την Μπάγερν από τον Μέσι

Τα δεδομένα ωστόσο όπως αναμενόταν άλλαξαν μόλις 24 ώρες μετά. Ο Μέσι σήμερα συμπεριληφθεί κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης δείχνοντας έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας του. Σε τρεις ημέρες η Μπαρτσελόνα δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν μέχρι τον επόμενο.

Αντίπαλος των «Μπλαουγκράνα» η πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα σκορπώντας τα πάντα στο διάβα τους σε Γερμανία και Ευρώπη. Έχοντας κατακτήσει το νταμπλ εντός των τειχών φιλοδοξούν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με ακόμη ένα τρόπαιο. Αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα φαντάζει αρκετά δύσκολη κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να πάρει – όπως συμβαίνει πάντα – το μεγαλύτερο βάρος της πίεσης του συγκεκριμένου αγώνα. Ο Αργεντινός ξέρει πως η ομάδα του μπορεί να σώσει και με το παραπάνω τη χρονιά με πιθανή κατάκτηση του τροπαίου.

Ο 33χρονος θέλει όσο τίποτε άλλο να βρεθεί ξανά στην κορυφή της Ευρώπης με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Θα τα καταφέρει;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ