ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο δικαιολόγησε τον Φέλιξ

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, υπερασπίστηκε τον στράικερ της ομάδας του Ζοάο Φέλιξ σχετικά με τις μέτριες φετινές εμφανίσεις του.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο δικαιολόγησε τον Φέλιξ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξόδεψε το περσινό καλοκαίρι 120 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ζοάο Φέλιξ από τη Μπενφίκα. Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν βιαστική την απόφαση της Ατλέτικο να επενδύσει σε ένα πιτσιρικά τόσα χρήματα με μόνο μία καλή χρονιά πίσω του. Τα φετινά δείγματα γραφής σίγουρα δε τους διέψευσαν. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής. Τα 8 γκολ και οι 3 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αποτελούν μία φτωχή συγκομιδή.

Παρ΄όλα αυτά, ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, υπερασπίστηκε τον παίκτη του σε δηλώσεις ενόψει του προημιτελικού αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τη Λειψίας.

“Όταν πηγαίνεις σε μια ομάδα τον πρώτο χρόνο δεν είναι ποτέ εύκολο. Ο Φέλιξ έπρεπε να προσαρμοστεί στην Ατλέτικο, τους συμπαίκτες του, και το νέο πρωτάθλημα. Και δεν έχει είχε μια κακή σεζόν. Έχει κάνει μία σεζόν ανάλογα με τις περιστάσεις: μια νέα χώρα, μια νέα ομάδα με διαφορετικούς συμπαίκτες”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Χρειάζεται ένας χρόνος για να προσαρμοστείς. Είναι σπάνιο να βλέπεις έναν παίκτη που έρχεται από άλλη χώρα να έχει ένα πολύ καλό πρώτο έτος όπου πηγαίνει. Ο εγκλιματισμός παίρνει χρόνο και το ίδιο συμβαίνει και με τον ποδοσφαιριστή μας. Ο παίκτης έχει μεγάλη επιθυμία να πετύχει και να είναι πρόθυμος να δείξει ότι είναι σημαντικός παίκτης. Αυτό το Champions League είναι η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Και ναι, παίζει στη χώρα του, κάτι που θα είναι διαφορετικό για αυτόν”.

Στο μικροσκόπιο της Σίτι

Τον νεαρό άσο των “ροχιμπλάνκος” παρακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Ειδικξότερα, σε αναζήτηση σέντερ φορ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με το Athletic. Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αγκουέρο με τους “πολίτες” λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι συχνοί τραυματισμοί του 32χρονου πια Αργεντίνου προκαλούν πονοκέφαλο. Επιπλέον, σύμφωνα με το μέσο υπάρχουν ανησυχίες στο Έτιχαντ ότι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να αντικαταστήσει την Αγκουέρο.

Γι΄αυτό το λόγο, ο σύλλογος έκανε το καλοκαίρι έρευνες για τον νεαρό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ.

Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, βέβαια για το αν η Ατλέτι θα ήταν πρόθυμη να πουλήσει τον παίκτη τόσο σύντομα μετά την άφιξή του. Το βέβαιο είναι ότι για να συμβεί αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα πληρωθεί καλά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ