Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: Δεν φεύγει ο Μπέιλ ακόμη κι αν δεν παίξει τα επόμενα… δύο χρόνια!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Δεν φεύγει ο Μπέιλ ακόμη κι αν δεν παίξει τα επόμενα… δύο χρόνια!

Δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ! Και θα περιμένει έως και 2 χρόνια για να αποκτήσει ξανά ρόλο στην ομάδα!

12.08.2020 | 16:26

Δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον παικταρά. Τότε που έπαιζε στην Τότεναμ και η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ένα… κάρο λεφτά για να τον αποκτήσει. Ήταν 2013 και έχουν περάσει 7 χρόνια. Αλλά είναι σαν να έχουν περάσει… αιώνες!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ από πρωταγωνιστής έγινε… κομπάρσος της «Βασίλισσας». Δεν παίζει πλέον. Δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Και περιμένουν όλοι να δουν ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του. Θα επιστρέψει στην Τότεναμ; Ή μήπως θα παραμείνει στη Ρεάλ για να διεκδικήσει τη… δεύτερη νιότη του;

Άγνωστα ακόμη όλα αυτά. Αλλά οι φήμες και τα δημοσιεύματα συνεχίζουν να βγαίνουν. Πάντως, μέχρι τώρα ο Μπέιλ δεν φαίνεται να… καίγεται ιδιαίτερα που δεν παίζει. Κάνει τις πλάκες του στον πάγκο. Παίζει το γκολφ του. Και γενικότερα περνάει καλά. Και… χαλαρά.

Ωστόσο, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Θέλει να παραμείνει στην ομάδα μέχρι να διεκδικήσει ξανά ενεργό ρόλο. Και ο Ζιντάν να αρχίσει να τον εμπιστεύεται ξανά.

Ο Ουαλός σταρ λοιπόν αρνείται κατηγορηματικά να αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού. Και πιο συγκεκριμένα η «Daily Mirror».

Επίσης, το βρετανικό Μέσο, αποκαλύπτει και κάτι ακόμη. Ότι ο Μπέιλ έχει μεγάλη υπομονή. Πολύ μεγάλη. Και ότι μπορεί να περιμένει έως και δύο χρόνια για να αγωνιστεί ξανά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και να αποκτήσει εκ νέου ενεργό ρόλο! Δύο χρόνια άπραγος! Αρκεί να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και να παίζει… γκολφ όλο αυτό το διάστημα.

Όλη αυτή η κατάσταση πάντως δεν περνάει απαρατήρητη από τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ. Όπως και από τον Τόνι Κρόος:

«Η κατάσταση δεν είναι καθόλου ικανοποιητική για όλους μας. Ο Μπέιλ σίγουρα δεν αποκτήθηκε για να παίζει όσο λίγο παίζει τώρα. Πιστεύω ήθελε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι εξαρχής. Η ομάδα του είπε αρχικά ναι, αλλά τελικά αρνήθηκε. Δεν ξέρω εάν είναι ακόμα κάπως τσαντισμένος γι’ αυτό.

Είναι ένα δύσκολο θέμα. Σίγουρα δεν είναι τόσο ακραίο όσο το έχουν κάνει να φαίνεται. Όλοι είναι εντάξει στην ομάδα. Γνωρίζω τον Μπέιλ για έξι χρόνια και έχουμε κερδίσει κάποια σπουδαία τρόπαια μαζί».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version