ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Στο ακουστικό του ο Βαϊνάλντουμ – περιμένει τη Λίβερπουλ

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο αλλά οι "κόκκινοι" δεν τον έχουν προσεγγίσει ακόμα.

Στο ακουστικό του ο Βαϊνάλντουμ – περιμένει τη Λίβερπουλ

O Τζίνι Βαϊνάλντουμε αποτελεί μία από τις πρώτες μεταγραφές του Γιούργκεν Κλοπ ως προπονητή της Λίβερπουλ. Ο τεχνικός των “κόκκινων” άρπαξε τον Ολλανδό από τη Νιουκάστλ το καλοκαίρι του 2016 έναντι 23 εκατομμύριων λιρών. 4 χρόνια αργότερα, το ποσό αυτό αποδεικνύεται “ψίχουλα” δεδομένης της προσφοράς του παίκτη στο σύλλογο. Ο Βαϊνάλντουμ μετράει 19 γκολ και 16 ασίστ σε 186 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει κάποια πολύ κρίσιμα τέρματα, όπως αυτό κόντρα στη Μπαρτσελόνα στην περσινή επική ρεβάνς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, το μέλλον του παίκτη στο σύλλογο δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο. Ο παίκτης από την πλευρά θέλει σαν τρελό να μείνει στους “κόκκινους”. Σύμφωνα με το Sky Sport, οι εκπρόσωποι του παίκτη ενημέρωσαν τη Λίβερπουλ ότι είναι έτοιμοι να συζητήσουν για την επέκταση του συμβολαίου του. Θυμίζουμε ότι αυτό τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. Συνεπώς υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσει η Λίβερπουλ ως ελεύθερο.

Η ομάδα, όμως, από την πλευρά της ακόμα δεν έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή. Ο σύλλογος διστάζει να προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον παίκτη λόγω της ηλικίας του. Ο 29χρονος πια παίκτης, πάντως, δεν έχει δείξει καμία πτώση στην απόδοσή του, σημειώνοντας 6 γκολ φέτος.

Απομακρύνεται η περίπτωση του Τιάγκο

Πολλοί πιστεύουν ότι η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού αποτελεί ένδειξη της ομάδας να υπογράψει τον Τιάγκο Αλκάνταρα από τη Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει.

Γιατί ποιο λόγο όμως, δε θέλει η Λίβερπουλ τον Τιάγκο;  Σύμφωνα με το «Skysports» η Λίβερπουλ πολύ απλά δεν θέτει ως προτεραιότητα την απόκτηση χαφ αυτή τη στιγμή. Σίγουρα ο Ισπανός θα ήταν μια σπουδαία και φθηνή προσθήκη, όμως δεν υπάρχουν θέσεις στη τριάδα του άξονα. Φαμπίνιο, Κεϊτά, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Τσάμπερλεϊν, Μίλνερ και Τζόουνς είναι κάτι παραπάνω από αρκετοί για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Βαϊνάλντουμ ήταν πέμπτος σε λεπτά συμμετοχής (2.948′) την περασμένη σεζόν, πάνω από Σαλάχ και Μανέ! Ο Τζόρνταν Χέντερσον αναμφισβήτητα ήταν ο ηγέτης της ομάδας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ο Φαμπίνιο σταθερά κρατούσε τη θέση του. Ο Τσάμπερλεϊν όσο δεν είναι τραυματίας είναι ένας τρομερά αξιόπιστος παίκτης, ενώ ο Ναμπί Κεϊτά βρίσκει τα πατήματα του σιγά-σιγά.

Τέλος, η φυγή του Άνταμ Λαλάνα άνοιξε χώρο στον φέρελπι Κέρτις Τζόουνς, ο οποίος θεωρείται επένδυση για το μέλλον από την καρδιά της ομάδας. Παίρνοντας αγωνιστικό χρόνο στα πόδια του, ο Άγγλος θα συνέχιζε την εξέλιξη του για να βρει θέση στο ρόστερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ