Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα πετροδόλαρα του Κατάρ «χρυσώνουν» την Μπάρτσα για τον Σουάρες!
Μπαρτσελόνα

Τα πετροδόλαρα του Κατάρ «χρυσώνουν» την Μπάρτσα για τον Σουάρες!

Η Αλ Αραμπί από το Κατάρ, σύμφωνα με το «beIN Sports», ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα!

13.08.2020 | 17:07

Μία ομάδα έκπληξη κάνει… μπάσιμο για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες!

Πιο συγκεκριμένα, η Αλ Αραμπί από το Κατάρ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό άσο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «beIN Sports», οι διοικούντες την Αλ Αραμπί έχουν ρωτήσει τους ομολόγους τους στην Μπαρτσελόνα για την τιμή πώλησης του Σουάρες. Ούτως ώστε να καταθέσουν την ανάλογη πρόταση. Και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους εν όψει της νέας χρονιάς.

Πολλές ομάδες θέλουν τον Σουάρες. Δεν είναι μόνο η Αλ Αραμπί. Πολλοί σύλλογοι από το MLS επίσης επιθυμούν την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού.

Η κρίσιμη λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του Σουάρες

Το συμβόλαιο του έμπειρου φορ με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια η οποία πρέπει να σημειωθεί. Αν και εφόσον ο Ουρουγουανός αγωνιστεί στο 60% των αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2020-21, τότε το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν χρόνο ακόμη. Δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2022.

Εκτός από όλα αυτά πάντως, υπάρχει και η πλευρά. Εκείνη των ισπανικών Μέσων που λένε ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός θα παραμείνει κανονικά στην Μπαρτσελόνα. Και αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν θα κινηθούν τελικά για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Οι Καταλανοί φαίνεται πως έχουν σκοπό να στηρίξουν στο 100% των Ουρουγουανό επιθετικό και να μην κινηθούν για την αγορά του σούπερ σταρ της Ίντερ. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Τουλάχιστον όχι αυτό το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως ο Σουάρες και την επόμενη σεζόν θα… φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Και μόνο!

Σύμφωνοι έχει τα χρόνια του. Σύμφωνοι οι τραυματισμοί πλέον είναι πολύ συχνότεροι απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Απόρροια της ηλικίας φυσικά. Αλλά παραμένει σημαντικότατο και κρίσιμο στέλεχος της Μπάρτσα. Ένας κομβικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι άκρως απαραίτητος για τα σχέδια του Κίκε Σετιέν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version