Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξήλωμα στη Μπαρτσελόνα: Μέχρι και 10 παίκτες λένε αντίο!
Μπαρτσελόνα

Ξήλωμα στη Μπαρτσελόνα: Μέχρι και 10 παίκτες λένε αντίο!

Η ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου προκάλεσε σεισμό στη Μπαρτσελόνα και πλέον η ομάδα θα ξαναχτιστεί από την αρχή - 'Ερχονται σαρωτικές αλλαγές.

16.08.2020 | 15:07

Δεν φαίνεται να περνάει στα ψιλά ο ιστορικός διασυρμός της Μπαρτσελόνα από τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Καταλανοί δέχτηκαν μία ταπεινωτική ήττα από την ομάδα του Φλικ που προκάλεσε τεράστιους τριγμούς μέσα στην ομάδα. Ήδη τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και με το βαρύ κλίμα για τον Κίκε Σετιέν, αλλά αυτό που έγινε πριν μερικά βράδια στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λικγ δεν έχει προηγούμενο. Για οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν τρομερά δύσκολο να διαχειριστεί μία τέτοια ήττα, πόσο μάλλον για την Μπαρτσελόνα.

Κάπως έτσι, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας ζητούν αλλαγές. Είτε οι οπαδοί, είτε η διοίκηση, είτε ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες. Κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσει και του χρόνου και η αναστάτωση είναι τεράστια. Σε αυτό το πλαίσιο, πέρα από τον Κίκε Σετιέν που είναι ήδη τελειωμένος, πολλοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός. Όχι ένας, όχι δύο αλλά 10! και μάλιστα, πολλοί εξ αυτών είναι από τις παλιές καραβάνες της ομάδες.

Η μαύρη λίστα

Ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός έτσι κι αλλιώς ήταν πιθανό να αποχωρήσει, τώρα όμως αυτή η εξέλιξη κλείδωσε. Μαζί του, θα πάρει και τους Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα. Δύο από τους στυλοβάτες αυτής της ομάδας φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσουν, αφού η συνεχόμενα καθοδική τους πορεία πλέον δεν συγχωρείται. Κάπως έτσι, η ομάδα αποδομείται από τις σταθερές του παρελθόντος.

Εκτός από τους τρεις βασικούς, παρελθόν θα αποτελέσουν και οι Ράκιτιτς (εδώ και καιρό ακούγεται ότι αποχωρεί), Ουμτιτί, Βιδάλ και Νέλσον Σεμέδο. Ειδικά ο τελευταίος μετά την απογοητευτική του εμφάνιση με τη Μπάγερν έχει προκαλέσει τρομερό εκνευρισμό στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Μαζί με αυτούς και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που πέρασε και δεν ακούμπησε.

Τη λίστα συμπληρώνουν δύο παίκτες που έχουν απογοητεύσει και είναι πιθανόν να φέρουν χρήματα στο σύλλογο. Ο λόγος για τους Κουτίνιο και Ντεμπελέ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version