ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Οι Ιταλοί… τρελάθηκαν – Γιουβέντους καλεί Μπενζεμά

Η Γιουβέντους δείχνει να πεισμώνει από τη φετινή αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί φέρνοντας στο Τορίνο παιχταράδες πλάι στον Κριστιάνο.

Οι Ιταλοί… τρελάθηκαν – Γιουβέντους καλεί Μπενζεμά

Η αποτυχία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ επισκίασε τη κατάκτηση του 9ου σερί πρωταθλήματος στην Ιταλία. Η Γιουβέντους μπορεί να είναι ανίκητη εντός των τειχών ωστόσο αυτό δεν της αρκεί. Στόχος του Αντρέα Ανιέλι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ευρωπαϊκή καταξίωση, η οποία δεν έρχεται παρά τις τεράστιες επενδύσεις. Τι κι αν έχει φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τι κι αν το οπλοστάσιο είναι γεμάτο επιλογές.

Η Λιόν κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας τους «Μπιανκονέρι». Αυτό δεν έμεινε έτσι στο Τορίνο. Πρώτος που πλήρωσε το… μάρμαρο της αποτυχίας ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός απομακρύνθηκε άμεσα από την ομάδα και τη θέση του ανέλαβε ο άπειρος Αντρέα Πίρλο. Πάνω σε αυτόν η Γιουβέντους επιθυμεί να χτίσει την ομάδα που θα κυριαρχήσει παντού.

Το νέο πλάνο του Ιταλού τεχνικού έχει αρχή μέση και τέλος. Η αρχή γίνεται με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν χωρούν στις επιλογές της ομάδας. Από εκεί και πέρα σειρά έχουν οι προσθήκες, οι οποίες αναμένονται ηχηρές για ακόμη ένα καλοκαίρι. Γιουβέντους καλεί Μπενζεμά

Κριστιάνο και Πίρλο πιέζουν για Μπενζεμά στη Γιουβέντους

Το ιταλικό GazzettadelloSport με σημερινό του δημοσίευμα πυροδοτεί βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει… καπνός γύρω από τη Γιουβέντους και τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο των Πίρλο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αμφότεροι έχουν ζητήσει από τη διοίκηση να γίνει μια προσπάθεια προκειμένου ο παίκτης να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 32χρονος ολοκλήρωσε φέτος μια από τις πιο μεστές χρονιές της καριέρας του. Οδήγησε τους Μαδριλένους στη κατάκτηση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας πολλά και καθοριστικά τέρματα.

Όμως ποιος θα ξεχάσει την άριστη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δυο τους έχουν ζήσει ιστορικές στιγμές στη Μαδρίτη φθάνοντας κατ’ επανάληψη στη κορυφή της Ευρώπης υπό την καθοδήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν. Τώρα στη Γιουβέντους ονειρεύονται αυτό να γίνει υπό το βλέμμα του Αντρέα Πίρλο. Ζητούν πολλά;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ