Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ενρίκε κάλεσε τον Τραορέ στην εθνική Ισπανίας!
Ισπανία

Ο Ενρίκε κάλεσε τον Τραορέ στην εθνική Ισπανίας!

Ο Αντάμα Τραορέ κλήθηκε από τον Λουίς Ενρίκε και θα δώσει το παρών στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, ενόψει τους National League!

20.08.2020 | 16:09

Οι εθνικές ομάδες προετοιμάζονται καθώς σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να γίνουν οι αγώνες για το Nations League. Η εθνική ομάδα της Ισπανίας θέλει να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες. Η προ μηνών επιστροφή του  Λουίς Ενρίκε στον πάγκο έχει φέρει αισιοδοξία και… σιγουριά τους ανθρώπους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Έκπληξη με Τραορέ.

Πριν από λίγη ώρα, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε την αποστολή για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Γερμανία, την Ουκρανία και την Ελβετία. Ένας αν μη τι άλλο… δύσκολες όμιλος για τους Ισπανούς.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, προχώρησε σε δύο… κλήσεις, εκπλήξεις! Συγκεκριμένα, το παρών για αυτές τις αναμετρήσεις θα δώσει ο Αντάμα Τραορέ! Ο επιθετικός της Γουλβς έχει κερδίσει τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας του και δικαίως θα βρεθεί στην αποστολή για τις αναμετρήσεις.

Από την άλλη το παρών θα δώσει και το νέο ταλέντο της Μπαρτσελόνα, ο Ανσού Φάτι. Αυτές οι επιλογές δείχνουν πως ο Ενρίκε θέλει να φέρει… νέο αίμα στις τάξεις της εθνικής του ομάδας.

Θέλει να προχωρήσει σε ένα… λίφτινγκ, καλώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι και θα είναι οι πρωταγωνιστές στα επόμενα χρόνια. Ο Τραορέ έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας. Αυτό όμως θα είναι το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε επίσημο τουρνουά.

Αν μη τι άλλο είναι μια επιβράβευση για τον ίδιο που έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με τους «λύκους».

Ντάνι Όλμο, Γκαγία, Φεράν Τόρες και Ρεγκιλον είναι μερικές ακόμα… κλήσεις-εκπλήξεις από τον Λουίς Ενρίκε. Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα στα επόμενα χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version