Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μύλος» στην Μπαρτσελόνα – Παραιτήθηκε ο Μπαρτομέου
Μπαρτσελόνα

«Μύλος» στην Μπαρτσελόνα – Παραιτήθηκε ο Μπαρτομέου

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα προκαλεί... «έκρηξη» στη Βαρκελώνη, η οποία παρασύρει τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

26.08.2020 | 00:09

Η αποψινή νύχτα αναμένεται μακρά στη Βαρκελώνη. Η επιβεβαίωση πως ο Λιονέλ Μέσι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις. Οι διαρροές εντός της ομάδας δεν σταματούν και οι «Μπλαουγκράνα» δείχνουν να βιώνουν μια ακόμη έντονη κρίση. Αυτή μάλιστα φαίνεται πως έχει παρασύρει και τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το βράδυ της Τρίτης ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου. Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο ουδείς έχει βγει να διαψεύσει την είδηση. Η Μπαρτσελόνα διάγει δύσκολες ημέρες, λίγα 24ωρα μετά την έλευση του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός ήρθε στο Καμπ Νου προκειμένου να δώσει ξανά πνοή στην ομάδα μετά το φιάσκο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Η απόφαση όμως του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει επισκιάζει τα πάντα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα. Ένα τέλος μάλιστα, το οποίο δεν αποκλείεται να έρθει με άσχημες συμπεριφορές.

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου

Οι δύο πλευρές φέρεται να μην βρίσκουν τη «χρυσή τομή» στον τερματισμό της συνεργασίας τους. Από την μία ο Μέσι ζητά να αποχωρήσει παίρνοντας μαζί του την ελευθέρας του. Από την άλλη οι «Μπλαουγκράνα» ζητούν από τον παίκτη να τιμήσει το συμβόλαιο του ή τουλάχιστον να φέρει πρόταση.

Όπως και να έχει αύριο ξημερώνει δύσκολη ημέρα στη Βαρκελώνη. Τις τελευταίες ώρες δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της ομάδας που συρρέουν έξω από το Καμπ Νου. Άπαντες βρίσκονται στο πλάι του Μέσι ζητώντας την παραμονή του επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στη διοίκηση. Οι αντιδράσεις αυτές καθώς επίσης και η πιέσεις του Αργεντινού φέρνουν τον Μπαρτομέου σε αδιέξοδο. 

Οι «Μπλαουγκράνα» αυτή τη στιγμή είναι καζάνι που βράζει με την κατάσταση να γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. Ουδείς μπορεί να πιστέψει πως ο Λιονέλ Μέσι θέλει να κλείσει το κεφάλαιο του με την ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version