ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ο Ιμπραΐμοβιτς είπε το μεγάλο «ναι» στην Μίλαν!

Στην Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα!

Ο Ιμπραΐμοβιτς είπε το μεγάλο «ναι» στην Μίλαν!

Ημέρα εξελίξεων φαίνεται πως είναι η σημερινή για την Μίλαν! Μάλιστα… οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά Μέσα. Οι Μιλανέζοι δεν έχουν κρύψει πως την νέα σεζόν θα έχουν υψηλές απαιτήσεις και αν και δεν το… δηλώνουν, η κατάκτηση ενός τίτλου είναι ο βασικός στόχος.

Στα μεταγραφικά, οι ροσονέρι μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια κίνηση. Πρωταρχικός στόχος της Μίλαν δεν ήταν άλλος από το να πείσουν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να παραμείνει στο Μιλάνο για μια ακόμα σεζόν… τουλάχιστον.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ωστόσο, ο Σουηδός δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την προσφορά της Μίλαν. Οι συζητήσεις καλά κρατούσαν μέχρι και πριν από λίγες ώρες. Η τελευταία κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν και η πλέον καθοριστική. Μίλαν

Σύμφωνα μάλιστα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εν τέλει πείσθηκε από τους ανθρώπους της Μίλαν και είπε το μεγάλο «ναι». 

Ο Σουηδός φαίνεται πως έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ροσονέρι το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2021. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το… οικονομικό. Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος άσσος ζητούσε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που να αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις από την Μίλαν. Είναι μια αν μη τι άλλο… επιτυχία για την διοίκηση των ροσονέρι που θεωρούν πως ο Ζλάταν μπορεί να ηγηθεί του συλλόγου ακόμα και στα 39 του χρόνια, κάτι που απέδειξε και την περασμένη σεζόν. Πλέον μετά την παραμονή του Σουηδού, οι Μιλανέζοι βάζουν σε εφαρμογή το μεταγραφικό τους πλάνο. Ο Μαλντίνι ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως θα γίνουν λίγες και ποιοτικές μεταγραφές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ