ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πολ Πογκμπά

Λίγο πριν οι «τρικολόρ» ανακοινώσουν την αποστολή τους για το Nations League έγινε γνωστό πως ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός από κορωνοϊό.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πολ Πογκμπά

Η πανδημία συνεχίζει να επελαύνει και να προκαλεί προβλήματα στην παγκόσμια κοινότητα. Σε αυτήν υπάγεται και το ποδόσφαιρο, με το άθλημα να περνά μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της σύγχρονης ιστορίας του. Διακοπή πρωταθλήματος, επανέναρξη μετ’ εμποδίων, γήπεδα χωρίς θεατές. Η λαίλαπα συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτη με τελευταίο χρονικά «θύμα» της τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό έπειτα από τεστ που πραγματοποίησε κατά τη συγκέντρωση της εθνικής του ομάδας. Οι «τρικολόρ» του Ντιντιέ Ντεσάν ξεκινούν τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για το Nations League. Τα πρώτα προγραμματισμένα ραντεβού των Γάλλων έχουν οριστεί με αντιπάλους τη Σουηδία και την Κροατία.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν την τελευταία στιγμή «έκοψε» τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το άκουσμα των αποτελεσμάτων. Στη θέση του 27χρονου οι «τρικολόρ» πήραν στην αποστολή τον Καμαβίνγκα της Νις. Θυμίζουμε πως ο νεαρός το τελευταίο διάστημα έχει περιέλθει στις μεταγραφικές λίστες πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πογκμπά και Σόλσκιερ

Ανησυχία στη Γιουνάιτεντ με Πογκμπά

Γυρνώντας στον Πογκμπά, η είδηση σκορπά ανησυχία και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα πρέπει να στερηθούν τον παίκτη, καθώς ο ίδιος θα τεθεί υπό καραντίνα για τις επόμενες 15 ημέρες. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ο έμπειρος μέρος θα απουσιάζει από την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος αποτελεί σημαντική μονάδα για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει καταφέρει να τον ταιριάξει αρμονικά με τον Μπρούνο Φερνάντεζ. Οι δυο τους συνθέτουν ένα αξιόπιστο δίδυμο στα χαφ των «Κόκκινων Διαβόλων». Τώρα ο Πορτογάλος καλείται στην πρεμιέρα να κάνει μόνος του τη δουλειά. Ο Πογκμπά αναμένεται να τεθεί υπό καραντίνα και να πραγματοποιεί μόνος του προπονήσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινά το φετινό της ταξίδι στην Πρέμιερ Λιγκ ταξιδεύοντας στο Μπράιτον. Οι στόχοι μετά το επιτυχημένο δεύτερο μισό μεγαλώνουν, έτσι το τρίποντο στη πρεμιέρα αποτελεί μονόδρομος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ