Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παραμένει στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» η Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης

Παραμένει στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» η Ρεάλ Μαδρίτης

Όσο δεν θα υπάρχουν θεατές στα γήπεδα η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει αν χρησιμοποιεί το γήπεδο της θυγατρικής ομάδας της

29.08.2020 | 21:20

Στο μικρό πλην τίμιο «Αλφρέντο ντι Στέφανο» θα ξεκινήσει και τη νέα ποδοσφαιρικής της σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης. Η διοίκηση των «μερένχες» αποφάσισε να μην μετακινηθούν πρόωρα στη φυσική έδρα της ομάδας, όσο υπάρχει αποχή θεατών.

Συνεχίζονται οι εργασίες για το ανανεωμένο «Μπερναμπέου»

Την απόφαση να μη μετακινηθεί με την έναρξη της νέας σεζόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πήρε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» βρίσκονται σε διαδικασίες ανακαίνισης στη φυσική τους έδρας. Οι διαδικασίες ανανέωσης, ξεκίνησαν τον Απρίλιο με την παύση της αγωνιστικής δράσης. Στο πλαίσιο των εργασιών βρίσκεται και η τοποθέτηση νέου τάπητα στο γήπεδο. Έτσι θα μπορεί να αποκολληθεί, επιτρέποντας τη διεξαγωγή και άλλων αθλημάτων. Εφόσον δεν θα υπάρξει επιστροφή θεατών στα γήπεδα πριν το νέο έτος, δεν κρίνεται απαραίτητη η επίσπευση της επιστροφής στο «Μπερναμπέου».

Στο μεταξύ οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν θα συνεχίσουν να δίνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες τους στο χωρητικότητας 6.000 θέσεων στάδιο. Σημειώνεται πως το γήπεδο πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της UEFA και θα φιλοξενήσει και την αναμέτρηση της Ισπανία με την Ουκρανία στις 6 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Nations League.

Η νέα σεζόν για τους πρωταθλητές Ισπανίας ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου. Μέχρι και την επίσημη επιστροφή θεατών στα παιχνίδια, το «Ντι Στέφανο» θα αποτελεί την έδρα της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version