ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
Copa America: Ηχηρές απουσίες από την αποστολή της Βραζιλίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Η La Liga βάζει φρένο στη μεταγραφή του Μέσι

H La Liga βάζει φρένο στη μεταγραφή του Μέσι, καθώς υποστηρίζει ότι η ρήτρα αποδέσμευσης 700 εκατ ευρώ που διαθέτει στο συμβόλαιο του παραμένει σε ισχύ.

Η La Liga βάζει φρένο στη μεταγραφή του Μέσι

Η αποχώρηση του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα και τη La Liga θεωρείται πιο πιθανή από ποτέ. Ο Αργεντίνος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο σύλλογο. Είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που η διοίκηση έτρεξε το σύλλογο τα τελευταία χρόνια και γι΄αυτό το λόγο δε θέλει να συνεχίσει.

Ο Μέσι, μάλιστα, έχει ήδη αποφασίσει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του. Ειδικότερα, ο Μέσι θέλει επανασύνδεση με τον παλιό του προπονητή, Πεπ Γκουαρντιόλα. Για τον ποδοσφαιριστή, η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ιδανικό προορισμό καθώς το φιλόδοξο proect της καλύπτει τα θέλω του.

Ωστόσο, εμπόδιο στις επιθυμίες στέκονται τόσο οι “μπλαουγκράνα” όσο και η La Liga. Ειδικότερα, σύμφωνα με τους Καταλανούς, από τη στιγμή που  ο Μέσι δεν διέκοψε το συμβόλαιο του στις 10 Ιουνίου, τότε αυτό ανανεώθηκε αυτόματα για ένα χρόνο και η ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 700 εκατ. ευρώ παραμένει σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του Μέσι ισχυρίζονται ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε στα τέλη Αυγούστου και ο πελάτης τους πρόλαβε να ενεργοποιήσει την επιλογή τερματισμού του συμβολαίου του. Συνεπώς είναι ελεύθερος.

Το πρόβλημα για τον 33χρονο είναι ότι η La Liga συντάσσεται με τη Μπαρτσελόνα στο ζήτημα της ρήτρας.  Ειδικότερα, η La Liga πήρε θέση με ανακοίνωσή της. Σε αυτή κάνει γνωστό ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ισχύει, όπως και η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ. “Η συμφωνία ισχύει ακόμη και η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ είναι μόνος τρόπος αποχώρησης” αναφέρει η διοργανώτρια αρχή.

Στα άκρα το πάει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, φαίνεται να μην αστειεύεται. Αν και έχει δηλώσει ότι θα κατεβαίνει στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι να αποχωρήσει από το σύλλογο, τελικά δεν παρουσιάστηκε στο προπονητικό κέντρο για να περάσει από εργομετρικά.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έδωσε το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα που έγινε το πρωί της Κυριακής (30/8) στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ