ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

“Πεθαίνει” για Πρέμιερ Λιγκ ο Αουάρ

Πώς και πώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα της Αγγλίας ο μεσοεπιθετικός της Λιόν, Χουσέμ Αουάρ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

“Πεθαίνει” για Πρέμιερ Λιγκ ο Αουάρ

Είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στα τελευταία ματς της Λιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και πιο πριν ο Χουσέμ Αουάρ είχε κάνει πάταγο. Είχε γίνει θέμα συζήτησης. Δεν είναι τυχαίο πως αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ έδειξαν ενδιαφέρον για την αγορά του. Κάτι που επισημαίνουν τόσο τα αγγλικά όσο και τα γαλλικά ΜΜΕ.

Παρόλα αυτά η γαλλική ομάδα δεν προτίθεται να τον πουλήσει με χαμηλό αντίτιμο. Οι “γκον” ξέρουν πως να κάνουν… μπίζνες. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Γι’ αυτό το λόγο και θέλουν τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ανάψουν το πράσινο φως, προκειμένου ο ταλαντούχος παίκτης να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο ίδιος θέλει πώς και πώς να πάει κάπου στην Αγγλία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Αυτό τουλάχιστον έκανε γνωστό με “τιτίβισμά” του και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. “Ο Αουάρ δεν έχει πρόβλημα να φύγει από τη Λιόν. Αυτό που θέλει όσο τίποτα είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ”, έγραψε αναφορικά. Η Άρσεναλ πιο "ζεστή" για Αουάρ!

Η Άρσεναλ πιο “ζεστή” για Αουάρ!

Ο Χουσέμ Αουάρ μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με την μπάλα στα πόδια του. Να σκοράρει, να δημιουργήσει και να πασάρει. Έχει όλο το πακέτο για να κάνει πράγματα και… θαύματα σε όποια ομάδα και αν βρίσκεται. Είτε αυτή είναι η Λιόν, είτε κάποια από αυτές της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ είναι εκείνη που δείχνει πιο “ζεστή” για να τον αποκτήσει. Οι “κανονιέρηδες” του Μίκελ Αρτέτα θέλουν έναν ποδοσφαιριστή με τις δικές του αρετές. Κάποιον που ναι μεν να “ξέρει μπάλα”, αλλά να έχει διάθεση για δουλειά και για να γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Καμία σχέση δηλαδή με τον Μεσούτ Οζίλ που είναι σκιά του εαυτού του τα τελευταία χρόνια στο “Έμιρεϊτς”.

Εκτός από τους Λονδρέζους και η Μάντσεστερ Σίτι έδειχνε ότι έχει πολύ ψηλά τον παίκτη της Λιόν στη μεταγραφική της λίστα. Αν και πλέον οι “πολίτες” έχουν ρίξει το περισσότερο βάρος τους στην απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ