Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπέιλ: «Ωραίο να σε εκτιμούν και να σε στηρίζουν»
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Ωραίο να σε εκτιμούν και να σε στηρίζουν»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά από καιρό μίλησε ανοιχτά για το τι πραγματικά επικρατεί στη σχέση εκείνου με την Ρεάλ Μαδρίτης, ρίχνοντας το μπαλάκι στη «Βασίλισσα».

03.09.2020 | 13:13

Άλλος Γκάρεθ Μπέιλ με την εθνική του ομάδα, άλλος στη Μαδρίτη και την Ρεάλ. Ο Ουαλός επιθετικός βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη πατρίδα του και στην αποστολή των «Δράκων» για τα παιχνίδια του Nations League. Μπορεί στην Ρεάλ Μαδρίτης ο 31χρονος να πλανάται ως… φάντασμα, στην εθνική του ομάδα ωστόσο υπολογίζεται κανονικά.

Οι Μαδριλένοι έχουν απηυδήσει μαζί του. Ο Μπέιλ παρουσιάζεται πλήρως αδιάφορος έχοντας κάτσει στη κυριολεξία στο παχυλό του συμβόλαιο. Η συμπεριφορά του ξενίζει τόσο τους φίλους της Ρεάλ όσο και τη διοίκηση. Ο έμπειρος επιθετικός έχει μετατραπεί ως ξένο σώμα για τη «Βασίλισσα». Παρόλα αυτά η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ. Το συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με τους Μαδριλένους αδυνατούν να βρουν τρόπο να χωρίσουν το δρόμο τους με τον Ουαλό.

Έριξε τη σπόντα του στη «Βασίλισσα» ο Μπέιλ

Οι εικόνες με τον 31χρονο να βρίσκεται στην εξέδρα και να φορά τη μάσκα στα μάτια για να μη βλέπει την ομάδα του εξόργισαν τη διοίκηση της Ρεάλ. Το γυαλί έχει σπάσει εδώ και πολύ καιρό, όμως τώρα οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι οριακές. Ο Γκάρεθ Μπέιλ παρόλα αυτά ρίχνει με τον τρόπο του το φταίξιμο στον σύλλογο. Στην εθνική του ομάδα παρουσιάζεται ως κανονικός ποδοσφαιριστής. Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που βλέπουμε ή δεν βλέπουμε στη Μαδρίτη.

Σε δήλωση του κατά τη παρουσία του στη χώρα του ο Ουαλός παρουσιάστηκε σαφής. «Είναι ωραίο να είσαι εκεί και να σε εκτιμούν και να σε στηρίζουν» ανέφερε ο Μπέιλ πετώντας τη «σπόντα» του στους Μαδριλένους. Ξεκάθαρα ο 31χρονος δεν περνάει καλά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SkySports ο Ουαλός ανέφερε πως κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Η Ρεάλ όμως κατ’ εκείνον έχει βάλει εμπόδια. Τέλος αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Πρέμιερ Λιγκ τονίζοντας πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει!

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1301262119527239680

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version