ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Άφησε τα «Πάντσερ» και πέταξε για Λονδίνο ο Χάβερτζ

Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτζ, αποχώρησε πρόωρα από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας παίρνοντας το πρώτο αεροπλάνο για Λονδίνο.

Άφησε τα «Πάντσερ» και πέταξε για Λονδίνο ο Χάβερτζ

Δε βλέπει την ώρα που θα φορέσει τα «μπλε» ο Κάι Χάβερτζ. Ο 20χρονος επιθετικός όπως αναφέρουν γερμανικά δίκτυα αποχώρησε πρόωρα από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας. Αιτία η άμεση μετάβαση του στο Λονδίνο προκειμένου εκεί να υπογράψει με την Τσέλσι τη νέα του συνεργασία.

Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από το να ανακοινωθεί από την Τσέλσι. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έκλεισε θετικά τις συζητήσεις της με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «Ασπιρίνες» είπαν το «ναι» καρπώνοντας χρηματική αποζημίωση που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι εξαρχής τα είχε βρει σε όλα με τον Κάι Χάβερτζ. Η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ είχε εξιτάρει τον Γερμανό άσσο, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκε την πρόταση των «Μπλε». Αυτή όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο περιλαμβάνει 5ετες συμβόλαιο με υπέρογκες οικονομικές απολαβές από πλευράς παίκτη. Κάι Χάβερτζ

Υπογράφει στην Τσέλσι ο Χάβερτζ

Όλα τα παραπάνω έφεραν τον Χάβερτζ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθ’ οδόν για το Λονδίνο επικυρώνοντας τη συμφωνία. Ο παίκτης τα τελευταία 24ωρα βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για τα παιχνίδια του Nations League. Χθες βράδυ ο ταλαντούχος επιθετικός είδε από τον πάγκο την αναμέτρηση της χώρας του με την Ισπανία.

Τα «Πάντσερ» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, ωστόσο ο Γκαγιά είχε διαφορετική άποψη. Ο Ισπανός αμυντικός της Βαλένθια ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Τη Κυριακή η Γερμανία ταξιδεύει στην Ουκρανία δίνοντας εκεί τον δεύτερο αγώνα για τη διοργάνωση.

Στην αποστολή πιθανότατα να μην βρίσκεται ο Κάι Χάβερτζ. Ο Γερμανός επιθετικός μεταβαίνει σήμερα κιόλας στο Λονδίνο προκειμένου να δώσει τα χέρια με την Τσέλσι. Ο προπονητής των «Μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ προσθέτει στη φαρέτρα του ένα «όπλο» που ήθελε όσο κανένα άλλο. Ο Βρετανός τεχνικός τρίβει τα χέρια του βλέποντας το παζλ να ολοκληρώνεται επιτυχώς. Κάι Χάβερτζ και Τίμο Βέρνερ θα βρίσκονται παρέα στο Στάμφορντ Μπριντζ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ