Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ο Σανέ πρέπει να προσέξει – Στη Μπάγερν η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη”
Μπάγερν Μονάχου

“Ο Σανέ πρέπει να προσέξει – Στη Μπάγερν η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη”

Ο Μέμετ Σολ πιστεύει στις ικανότητες του Λιρόι Σανέ, όμως έσπευσε να τον προειδοποιήσει, καθώς η πίεση στη Μπάγερν δεν συγκρίνεται με αυτή της Μάντσεστερ Σίτι

05.09.2020 | 20:19

Ένας άνθρωπος που ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά τη Μπάγερν, ο Μεμέτ Σολ, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Λιρόι Σανέ.

Ο Σολ, ο οποίος αγωνίστηκε για 15 χρόνια στους Βαυαρούς, πιστεύει πως η πίεση στη Μπάγερν είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη στη Σίτι. Έτσι, ο νεαρός εξτρέμ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

Μιλώντας στη Bild, ο Σολ τόνισε:

“H Μπάγερν είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, στην οποία υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες. Είναι διαφορετικό το επίπεδο και διαφορετική η πίεση που υπάρχει. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός όταν είσαι νεαρός ποδοσφαιριστής.

Όποιος εμφανίζεται με υπεροψία, τότε θα είναι δύσκολο για εκείνον να αντέξει στην ομάδα. Ο Σανέ χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο, προκειμένου να επιστρέψει στο γνωστό του επίπεδο. Φαίνεται ότι του λείπουν παιχνίδια και αγωνιστικός ρυθμός.

Όταν επιστρέψει έχει τις ικανότητες να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης, παγκόσμιας κλάσης. Ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνο και προσοχή για να αντέξει στην πίεση που υπάρχει στη Μπάγερν”, ήταν τα λόγια του παλιού άσου της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version