Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντεπάι: Στη Μπάρτσα με τις ευλογίες του Ρούντι Γκαρσία!
Μπαρτσελόνα

Ντεπάι: Στη Μπάρτσα με τις ευλογίες του Ρούντι Γκαρσία!

Ο Ρούντι Γκαρσία καταλαβαίνει απόλυτα τον Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος θέλει να αφήσει τη Λυών για χάρη της Μπαρτσελόνα

06.09.2020 | 18:08

Ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα και ο Ρούντι Γκαρσία ήταν απόλυτα δεκτικός στις προθέσεις του παίκτη του. Ο προπονητής της Λυών αναγνωρίζει ότι είναι απόλυτα λογικό για ένα παίκτη όπως ο Ολλανδός, να επιθυμεί να αγωνιστεί στους Καταλανούς.

Πέραν της διαφοράς του μεγέθους ανάμεσα σε Λυών και Μπαρτσελόνα, υπάρχει κι ένα ακόμα αγκάθι στο ενδεχόμενο παραμονής του Ντεπάι στη Λυών. Αυτό δεν είναι άλλο από την απουσία της ομάδας από το προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντεπάι δεν είναι τόσο θερμός στο ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Έτσι, προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να μετακομίσει στο Καμπ Νου.

Μιλώντας στην Telefoot, o Ρούντι Γκαρσία εμφανίστηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος με την υπάρχουσα κατάσταση

“Ο Μέμφις είναι ένας παίκτης τοπ επιπέδου. Εφόσον παραμείνει στη Λυών, τότε είναι δεδομένο ότι θα είμαστε πιο δυνατοί.

Αν όμως έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε το πράγμα αλλάζει. Εγώ προσωπικά θα τον πήγαινα εκεί να υπογράψει, όπως και πολλούς από τους παίκτες που έχω στην ομάδα μου”, τόνισε με γλαφυρό τρόπο ο Γκαρσία.

Η Μπάρτσα δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Έτσι, οι Καταλανοί είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ντεπάι στην εθνική, έχει δηλώσει θετικός στην απόκτησή του. Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Λυών. Όπως είναι λογικό, ο γαλλικός σύλλογος δεν θα ήθελε να τον χάσει χωρίς να βάλει λεφτά στα ταμεία της.

Έτσι, ο Ντεπάι δείχνει μια ανάσα από τη Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα και τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του προπονητή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version