ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Αν έρθει πρόταση, ο Κουτίνιο θα “αποχαιρετήσει” την Βαρκελώνη!

Ο Φελίπε Κουτίνιο θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μόνο... σε περίπτωση που δεν φτάσει στα γραφεία του συλλόγου κάποια πρόταση!

Αν έρθει πρόταση, ο Κουτίνιο θα “αποχαιρετήσει” την Βαρκελώνη!

Τις τελευταίες μέρες αρκετά δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Φελίπε Κουτίνιο θα πάρει μια δεύτερη ευκαιρία από την Μπαρτσελόνα. Ο δανεισμός του στην Μπάγερν Μονάχου έληξε και οι Βαυαροί δεν είχαν σκοπό να τον.. κρατήσουν στο Μόναχο. Έτσι ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο Καμπ Νόου και δείχνει έτοιμος να αποδείξει την αξία τους.

Βασικός ρόλος της… επιστροφής του είναι το γεγονός πως στον πάγκο των Καταλανών βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από την διοίκηση να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής καθώς τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό έχει μεταφερθεί και στον Βραζιλιάνο, ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο την επόμενη χρονιά. Κουτίνιο

Ωστόσο… η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Ναι μεν ο Κούμαν εισηγήθηκε την παραμονή του ποδοσφαιριστή, ωστόσο έλαβε μια περίπλοκη απάντηση από την διοίκηση. Οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν τον έμπειρο κόουτς πως δεν έχουν την πρόθεση να δώσουν εκ νέου δανεικό τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, ενημέρωσαν τον Ολλανδό πως σε περίπτωση που έρθει προσφορά για την αγορά του Κουτίνιο… τότε δεν πρόκειται να αρνηθούν. Από την άλλη οι Μπλαουγκράνα ζητούν 80-100 εκατ. ευρώ για τον πρώην άσσο της Λίβερπουλ, χρήματα που δύσκολα θα προσφέρει κάποιος σύλλογος.

Παρ’όλα αυτά μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στο Καμπ Νόου. Το αντίθετο, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα.

O Kούμαν ωστόσο ετοιμάζει την ομάδα του και το αγωνιστικό πλάνο, έχοντας τον 28χρονο στο ρόστερ. Μια ενδεχόμενη πώληση του.. θα ανατρέψει όλο το σκεπτικό του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα. Κάτι τέτοιο όμως όπως αναφέραμε φαντάζει αρκετά δύσκολο. Μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει τόσα χρήματα, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια… ψάχνεται.

Τα αγγλικά Μέσα από την πλευρά του διαψεύδουν τα σενάρια που θέλουν την Λίβερπουλ, να εξετάζει την επιστροφή του Κουτίνιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ