ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Έβαλαν… χέρι στον Κριστιάνο για μάσκα (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γλίτωσε από τα... δόντια του νέου τρόπου ζωής, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να του κάνουν σύσταση για τη χρήση της μάσκας.

Έβαλαν… χέρι στον Κριστιάνο για μάσκα (vid)

H πρόσφατη αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στη Κροατία βρήκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στην εξέδρα. Ο 35χρονος σούπερ σταρ έμεινε εκτός αποστολής της αναμέτρησης εξαιτίας αλλεργίας που δημιουργήθηκε από το τσίμπημα μέλισσας.

Ο Πορτογάλος αστέρας είδε τους συμπαίκτες του να κάνουν ιδανικό ποδαρικό στο Nations League επικρατώντας των αντιπάλων τους με το ευρύ 4-1. Η παρουσία του όμως στην εξέδρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Κριστιάνο είδε το παιχνίδι κρατώντας αποστάσεις από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Ξέχασε όμως να φορέσει τη μάσκα, το αξεσουάρ που έχει γίνει πλέον νούμερο ένα στην καθημερινότητα. Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τη στιγμή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να μην αφήνουν την ενέργεια του Κριστιάνο να περάσει στα ψιλά. Λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του αγώνα εμφανίστηκε μπροστά του μια από τις υπεύθυνες και του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα. Αμέσως ο Πορτογάλος συμμορφώθηκε με τη σύσταση και εν συνεχεία απόλαυσε την αναμέτρηση.

Καθάρισαν οι Ίβηρες και χωρίς Κριστιάνο

Η εθνική Πορτογαλίας στα του αγώνα απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος δημιούργησε πολλές καλές στιγμές στην εστία της Κροατίας φθάνοντας στην επίτευξη τεσσάρων τερμάτων. Ζοάο Κανσέλο, Ζότα, Ζοάο Φέλιξ και Αντρέ Σίλβα σκόραραν για τους Ίβηρες. Το σκορ μείωσε για τους Κροάτες ο Πέτκοβιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ένα παιχνίδι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να συμμετάσχει όσο κανείς άλλος. Ο Πορτογάλος είχε μπροστά του μια τεράστια πρόκληση, η οποία βέβαια μπορεί να περιμένει. Ο 35χρονος απέχει μόλις ένα γκολ από τα συμπληρώσει τα 100 με το εθνόσημο. Ο επιθετικός της Γιουβέντους συνεχίζει να επεκτείνει τον μύθο του καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Με την Πορτογαλία ο Κριστιάνο έχει καταφέρει να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου του Euro. Είναι πέραν από κάθε αμφιβολία ο ηγέτης της ομάδας και ο άνθρωπος που ο Φερνάντο Σάντος εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλον. Πιστεύετε πως θα αργήσει πολύ τα πατήσει την 100αρα;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ