ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: “Μπήκαμε στον πειρασμό όταν μάθαμε για τον Μέσι”

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε τον προβληματισμό του συλλόγου όταν έμαθε τη πρόθεση του Μέσι να αποχωρήσει από τη Μπάρτσα.

Παρί: “Μπήκαμε στον πειρασμό όταν μάθαμε για τον Μέσι”

Η Παρί Ζερμέν ήρθε στο μυαλό μας ως την πιθανή νέα ομάδα του Μέσι όταν έγινε γνωστό ότι ο Αργεντίνος ψάχνει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Η Παρί είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που θα μπορούσε να σπάσει την εξωπραγματική ρήτρα του. Ο σύλλογος έχει από πίσω του ένα ολόκληρο κράτος (Κατάρ) και έχει απδοείξει, άλλωστε ότι μπορεί να αγοράσει τα πάντα.

Αυτό τελικά, βέβαια, δε συνέβη, καθώς ο Μέσι, ότι θα είναι πιο εύκολο να αποχωρήσει από το σύλλογο του χρόνου ως ελεύθερος. Σε κάθε περίπτωση, όταν ρωτήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί για τον Αργεντίνο ομολόγησε ότι η ομάδα είχε μπει σε σκέψεις.

“Σήμερα όταν σκέφτεσαι την οικονομική κατάσταση είναι περίπλοκο. Όταν μας είπαν ότι ο Μέσι θέλει να φύγει, μπήκαμε στον πειρασμό. Αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν; Υπάρχουν παίκτες εντελώς εκτός συζήτησης. Δεν ξέρω. Ο Μπέκαμ κατέληξε στην Παρί. Θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο και με τον Μέσι; Δε ξέρω. Στην τελική είναι ποδόσφαιρο. Όλοι κάθονται στο τραπέζι. Όλοι ξέρουν τα πάντα και προχωράμε” δήλωσε ο Λεονάρτον στο Canal+

Λεονάρντο: “Νεϊμάρ και Μπαπέ είναι το καλύτερο δίδυμο, μετά τους Μέσι-Κριστιάνο”

OΛεονάρντο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα τωρινά αστέρια της ομάδας. Υποστήριξε πως οι Παριζιάνοι θέλουν να κρατήσουν τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ. Τόνισε, επίσης, πως είναι το καλύτερο δίδυμο στον κόσμο, μετά τους Μέσι και Κριστιάνο.

“Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό είναι ξεκάθαρο προς όλους. Πρέπει και θα συνεχίσουμε μαζί. Το να έχεις δύο ποδοσφαιριστές σαν αυτούς στο ρόστερ είναι τεράστιο πράγμα. Έχουμε τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, μετά τους Μέσι και Κριστιάνο”, ανέφερε.

Στην συνέχεια ο Λεονάρντο αναφέρθηκε και στον τεχνικό της ομάδας, τον Τόμας Τούχελ. Ωστόσο, δεν διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί.

“Έκανε κάτι το φανταστικό την φετινή σεζόν. Ήταν η καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου. Έχουμε χρόνο για να μιλήσουμε με τον κόουτς. Πάντα μιλάμε με τον Τούχελ, για τις μεταγραφικές κινήσεις. Πάντα έχει λόγο, όσον αφορά τους ποιους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουμε”, είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ