Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κοιτάζει Μαχρέζ η Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κοιτάζει Μαχρέζ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφει την προσοχή της στον Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ήδη έχει γίνει μία πρώτη προσέγγιση.

10.09.2020 | 20:15

Ένα όνομα που δεν έχει ακουστεί καθόλου σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έπεσε στο τραπέζι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ είναι ίσως ο παίκτης έκπληξη που θα αποτελέσει τη μεγάλη μεταγραφή της Βασίλισσας για φέτος. Μάλιστα από όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο φιλολογικό. Η Ρεάλ έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ρεάλ ήρθαν σε επαφή με τον Μαχρέζ για να προσπαθήσουν να τον δελεάσουν να μετακομίσει στην Ισπανία. Ναι μεν ο Αλγερινός αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το γεγονός ότι δεν είναι δεδομένα η πρώτη επιλογή του προπονητή του, του έχει δημιουργήσει μία «μικρή τάση φυγής». Σε αυτό πάνω θέλουν να πατήσουν οι Μερένχες και να ολοκληρώσουν το deal. Πάντως, ξεκαθαρίζεται ότι δύσκολα οι Πολίτες θα πουλήσουν και δεύτερο εξτρέμ μέσα στην ίδια χρονική περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό είπε αντίο ο Σανέ, ενώ και ο Νταβίντ Σίλβα αποχώρησε.

«Κλειδί» ο Μπέιλ

Πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Αν ο Ουαλός τελικά πάρει τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τη Μαδρίτης, τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Η Ρεάλ θα γλιτώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο και θα μπορέσει πιο εύκολα να κινηθεί στην αγορά. Ο Μπέιλ αμείβεται πλουσιοάροχα και μία τέτοια εξέλιξη θα είναι «δώρο» για τη διοίκηση. Βέβαια ο Μπέιλ έχει δείξει ότι δύσκολα λέει όχι στα πολλά λεφτά του συμβολαίου του, οπότε προς το παρόν όλα παίζονται. Σημαντική θα είναι και η στάση του Πεπ Γκουαρντιόλα που βρίσκεται σε επικοινωνία με τον παίκτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version