Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρτέτα: «Είναι χαρούμενος ο Λακαζέτ. Γιατί να φύγει;»
Άρσεναλ

Αρτέτα: «Είναι χαρούμενος ο Λακαζέτ. Γιατί να φύγει;»

Ο Μικέλ Αρτέτα διέψευσε τα σενάρια που υποστηρίζουν πως ο Αλεξάντερ Λακαζέτ θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, Βασικός κόντρα στην Φούλαμ.

11.09.2020 | 17:07

Η Άρσεναλ έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα μετά την πρόσληψη του Μικέλ Αρτέτα στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος τεχνικός των Λονδέζων έχει ήδη “δώσει” δύο ακόμα τίτλους στον σύλλογο και η νέα σεζόν αναμένεται να είναι αρκετά… απαιτητική. Ήδη οι φίλοι του συλλόγου είναι ενθουσιασμένοι και ευελπιστούν πως η νέα χρονιά μπορεί να φέρει στο Εμιρέϊτς και τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, αλλά όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο!

Ένα μεγάλο ερωτηματικό για τους κανονιέρηδες είναι το τι θα γίνει με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ. Αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος επιθετικός έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το Λονδίνο! Ο λόγος; Θεωρεί πως δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την νέα σεζόν. Αυτά τα σενάρια όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί σε καμία περίπτωση, από καμία πλευρά.

Από την πλευρά του ο Μικέλ Αρτέτα απάντησε στις φήμες τονίζοντας πως ο Λακαζέτ είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ. Έτσι φρόντισε να διαψεύσει τα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό.

«Είναι χαρούμενος εδώ. Θέλει να βελτιωθεί, να συνεχίσει και να πρωταγωνιστεί με την ομάδα. Ξέρω το πόσο καλός είναι και το αντίκτυπο που έχει μέσα στον σύλλογο. Ξέρει για τον ανταγωνισμό που έχει και τα πάει εξαιρετικά με τους άλλους ποδοσφαιριστές της επιθετικής γραμμής μας. Πρέπει να προσπαθήσει και να γίνει ο καλύτερος στράικερ της ομάδας. Ο τρόπος με τον οποίον προπονείται είναι απλά εξαιρετικός», είπε.

«Ξαναλέω πως πιστεύω πως είναι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. Αυτό έδειξε. Αυτό κατάλαβα και μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε τον τελευταίο καιρό», ανέφερε.

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, ο Γάλλος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στην Φούλαμ. Έτσι ο Αρτέτα θα δείξει με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο πως υπολογίζει κανονικά τον έμπειρο άσσο για την ερχόμενη σεζόν. Πάντως τα σενάρια που θέλουν την Γιουβέντους και την Ατλέτικο να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του καλά κρατούν ακόμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version