Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Λαπόρτα κάνει δώρο την παραμονή του Μέσι
Μπαρτσελόνα

Ο Λαπόρτα κάνει δώρο την παραμονή του Μέσι

Ο Χουάν Λαπόρτα επιθυμεί η πιθανή επιστροφή του στα τεκταινόμενα της Μπαρτσελόνα να συνδυαστεί με την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Βαρκελώνη.

11.09.2020 | 14:47

Η τρικυμία στην υπόθεση Λιονέλ Μέσι έλαβε τέλος για την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παραμένει στη Βαρκελώνη μη μπορώντας να κάνει κι αλλιώς. Το συμβόλαιο δεν έσπασε ποτέ, καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να δαπανήσει το ιλιγγιώδες ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ που αξίωναν οι Καταλανοί.

Έτσι ο 33χρονος αστέρας παραμένει στο Καμπ Νου για ακόμη έναν χρόνο. Η συνθήκη αυτή επαναφέρει την ηρεμία στον σύλλογο. Ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν έχει πλέον ξανά τον Αργεντινό στις υπηρεσίες του. Όλα αυτά όμως για αυτή τη σεζόν, καθώς το επόμενο καλοκαίρι στη Βαρκελώνη θα προκύψουν πάλι… κλάματα. Η ολοκλήρωση του συμβολαίου του Μέσι θα σημάνει αυτομάτως και το τέλος ενός τεράστιου κεφαλαίου για τον σύλλογο.

Σε αντίθεση με την πλευρά του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου και της τωρινής διοίκησης, υπάρχει μια πλευρά που αναζητά την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργεντινό. Ο Χουάν Λαπόρτα – πάλαι ποτέ πρόεδρος του συλλόγου – φιλοδοξεί να επανέλθει στα τεκταινόμενα της Μπαρτσελόνα.

Ο Λαπόρτα θέλει προεδρία και Μέσι

Τι καλύτερο για εκείνον η επάνοδός του να συνδυαστεί και με την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι. Ο Καταλανός σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ έχει ξεκινήσει ήδη να δημιουργεί κλίμα συνεργασίας με τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Στόχος του Λαπόρτα είναι ο 33χρονος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Λαπόρτα φιλοδοξεί το ερχόμενο καλοκαίρι – οι εκλογές διεξάγονται τον Ιούνιο – να βρεθεί στην προεδρία της Μπαρτσελόνα. Αν όντως γίνει αυτό θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζεσταίνοντας για τα καλά τους φίλους της ομάδας. Ουδείς επιθυμεί τη φυγή του Λιονέλ Μέσι και ο Καταλανός παράγοντας το γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Αργεντινός εδώ και τρεις ημέρες έχει επιστρέψει πλήρως στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα. Έχοντας αφήσει πίσω του τη διαμάχη με τη διοίκηση στοχεύει σε μια καλή χρονιά που θα επαναφέρει τον σύλλογο στους τίτλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version