ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

ΕΠΙΣΗΜΟ: “Ροσονέρο” ως το 2025 ο Ρέμπιτς!

Τη φανέλα της Μίλαν θα συνεχίσει να φοράει ως και το καλοκαίρι του 2025 ο Άντε Ρέμπιτς, όπως έκαναν γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους οι Ιταλοί.

ΕΠΙΣΗΜΟ: “Ροσονέρο” ως το 2025 ο Ρέμπιτς!

Δεν πάει πουθενά! Ο Άντε Ρέμπιτς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μίλαν ως και το καλοκαίρι του 2025! Οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει επαφές μεταξύ τους. Εν τέλει δεν άργησαν και τόσο πολύ να τα βρουν, με αποτέλεσμα ο έμπειρος επιθετικός να δώσει τα χέρια με τους “ροσονέρι”.

Τη σεζόν που πέρασε ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας. Δεν το λέμε εμείς. Αλλά τα νούμερά του. Αυτά ήταν αρκετά καλά. Πιο συγκεκριμένα ο Βαλκάνιος στράικερ κατάφερε μέσα σε μία σεζόν με τους Μιλανέζους να πετύχει 11 γκολ σε 26 εμφανίσεις. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της Μίλαν ήθελαν να τον κάνουν δικό τους επί… μονίμου βάσεως. Μιας και ο δανεισμός του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έληγε άμεσα. Έτσι, οι Ιταλοί έβαλαν το χέρι στην τσέπη και τα έσκασαν στη γερμανική ομάδα, χωρίς όμως να γίνει γνωστό -για την ώρα τουλάχιστον- πόσα εκατομμύρια ευρώ έδωσαν για χάρη του, ώστε να παραμείνει στο “Σαν Σίρο” για τα επόμενα πέντε χρόνια. Δεν χαίρεται μόνο η Μίλαν για τον Ρέμπιτς!

Δεν χαίρεται μόνο η Μίλαν για τον Ρέμπιτς!

Η αρχή έγινε με την ανανέωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Λίγο αργότερα ακολούθησε ο Σάντρο Τονάλι. Το γλυκό έδεσε με την απόκτηση του Άντε Ρέμπιτς. Ο Κροάτης φορ άλλο που δεν ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία. Και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα.

Η Άιντραχτ δεν είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Αρκεί να γινόντουσαν, οι χρηματικές της απαιτήσεις απαιτήσεις, πραγματικότητα. Πέρα από τη γερμανική ομάδα χρήματα στα ταμεία της θα βάλει και η Φιορεντίνα. Οι “βιόλα” θα δουν τα ταμεία τους να… φουσκώνουν, καθώς είχαν ποσοστό μεταπώλησης που έφτανε το 30%!

Οπότε πέρα από τη Μίλαν τόσο η Άιντραχτ όσο και η Φιορεντίνα χαίρονται με τη μεταγραφή του ταλαντούχου φορ που δείχνει ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα πλάνα των “ροσονέρι”, ενόψει της νέας σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ