ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα ορέγεται το πουλέν του Λοπετέγκι

Το χτίσιμο της Μπαρτσελόνα απαιτεί ενίσχυση κυρίως στην αμυντικής γραμμή, με τον Ρόναλντ Κούμαν να γεμίζει το μπλοκάκι με υποψήφιους στόχους.

H Μπαρτσελόνα ορέγεται το πουλέν του Λοπετέγκι

Η νέα Μπαρτσελόνα συνεχίζεται να χτίζεται υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις. Αυτό ωστόσο δεν αρκεί. Οι Καταλανοί χρειάζονται ενίσχυση, ειδικά στην αμυντική της γραμμή.

Εκεί οι «μπλαουγκράνα» είναι ευάλωτοι εδώ από την περασμένη σεζόν. Ο Ζεράρ Πικέ μεγαλώνει και στο πλάι του ακόμη δεν έχει βρεθεί ο παίκτης που θα ηγηθεί για το μέλλον. Λενκλέ και Ουμτιτί παρουσιάζονται λίγοι για να πάρουν στις πλάτες τους την ευθύνη. Ειδικά ο δεύτερος με τους συχνούς τραυματισμούς του δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο.

Με αυτή την εικόνα η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για παίκτη στα μετόπισθεν. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει δημιουργήσει σχετική λίστα, όμως η διοίκηση του συλλόγου δείχνει να καθυστερεί να προσεγγίσει τους στόχους. Μία από τις επιλογές που ο έμπειρος τεχνικός εξετάζει για το κέντρο της άμυνας του είναι ο Γάλλος, Ζουλς Κουντέ. Η Μπαρτσελόνα στο κυνήγι του Κουντέ

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Κουντέ

Ο 21χρονος την τελευταία σεζόν βρέθηκε στα γήπεδα της Λα Λίγκα αγωνιζόμενος στη Σεβίλλη. Ο Κουντέ υπό τις οδηγίες του Ζουλιέν Λοπετέγκι κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές του. Ο Ισπανός τεχνικός εμπιστεύτηκε τον νεαρό δίνοντάς του φανέλα βασικού στους Ανδαλουσιάνους. Ο μικρός άρπαξε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε και με σταθερά βήματα καθιερώθηκε στην ομάδα του.

Με 40 συμμετοχές και δύο γκολ είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια άκρως αξιόπιστη επιλογή. Ο Λοπετέγκι χρησιμοποίησε κατά κόρων τον παίκτη τόσο σε Ισπανία όσο και στο Europa League. Οι εμφανίσεις του Κουντέ έχουν εντυπωσιάσει τον Κούμαν, με τον Ολλανδό να ζητάει τον παίκτη από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Η περίπτωση του νεαρού Γάλλου όμως μόνο εύκολη δε φαντάζει.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του από τη Σεβίλλη έχει οριοθετηθεί στα 75 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από αυτό όμως είναι και η πρόθεση της ομάδας από την Ανδαλουσία να διατηρήσει για ακόμη έναν χρόνο σίγουρα στις τάξεις της. Δύσκολα τα πράγματα για τους Καταλανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ