ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

Αντσελότι: Ο ποιοτικός Ροντρίγκεζ και ο… Μπολτ (vid)

Ο ποιοτικός όμως αργός Χάμες Ροντρίγκεζ βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων του προπονητή της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι αμέσως μετά τη νίκη επί της Τότεναμ.

Αντσελότι: Ο ποιοτικός Ροντρίγκεζ και ο… Μπολτ (vid)

Η Πρεμιέρα της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ συνοδεύτηκε με την εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ. Τα «Ζαχαρωτά» ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα χάρις το τέρμα του Κάλβερτ Λεβίν στο δεύτερο ημίχρονο. Η συνολική παρουσία της Έβερτον εντυπωσίασε με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δείχνουν με το… καλημέρα ικανά να κάνουν τη διαφορά. Άλαν, Ντουκουρέ και Χάμες Ροντρίγκεζ προσέθεσαν στην ομάδα από το Λίβερπουλ δύναμη και ποιότητα στο παιχνίδι της.

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε την ομάδα του να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης. Η Τότεναμ τα βρήκε… σκούρα και μοιραία ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τους φιλοξενούμενους ήταν αδιαμφισβήτητα ο Χάμες Ροντρίγκεζ.

Ο Κολομβιανός άσσος που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από την Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσίασε με την εμφάνισή του. Οι κινήσεις του με ή χωρίς τη μπάλα καθώς επίσης και η αντίληψη του στο παιχνίδι έπαιξαν καταλυτική ρόλο στην αναμέτρηση. Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του, Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε σε εκείνον μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Αντσελότι για Ροντρίγκεζ

Η ντρίμπλα του Αντσελότι για τον ποιοτικό αλλά… αργό Χάμες Ροντρίγκεζ

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να επικεντρωθεί στο μειονέκτημα του Κολομβιανού, την έλλειψη ταχύτητας, όμως ο έμπειρος τεχνικός έκανε έξοχη… ντρίμπλα. « Ο Χάμες δεν είναι ο πιο γρήγορος παίκτης στον κόσμο αλλά είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Είναι πολύ επικίνδυνος. Δεν με απασχολεί η φυσική του κατάσταση. Αν με απασχολούσε, θα είχα πάρει τον Γιουσέιν Μπολτ όχι τον Χάμες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι.

Η Έβερτον παρουσιάζεται σαφώς πιο πλήρης από τη περασμένη σεζόν. Στόχος της ομάδας του Λίβερπουλ είναι να προσπαθήσει να μπει σφήνα στους μεγάλους και να μετατραπεί ως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Ιταλός τεχνικός έχει τα υλικά για να παλέψει για αυτό το σκοπό. Το πρώτο δείγμα στο Λονδίνο για τα «Ζαχαρωτά» ήταν θετικότατο. Η ποιότητα του Χάμες Ροντρίγκεζ είναι βέβαιο πως θα ξεδιπλωθεί και στα επόμενα παιχνίδια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ