Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάγκελσμαν: “Ο Λεβαντόφσκι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προπόνηση”
Μπάγερν Μονάχου

Νάγκελσμαν: “Ο Λεβαντόφσκι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προπόνηση”

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θεωρεί απόλυτα πλήρη επιθετικό τον Λεβαντόφσκι, συγκρίνοντας παράλληλα την Λειψία με τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ

17.09.2020 | 08:58

Μπορεί να είναι αντίπαλοι, όμως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο προπονητής της Λειψίας αναγνωρίζει την αξία του Πολωνού επιθετικού, ο οποίος πραγματοποίησε μια μυθική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν.

Ο καυτός Λέβα σημείωσε 55 γκολ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη χρονιά που μας πέρασε. Έτσι, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο δρόμο των Βαυαρών για το ιστορικό τρεμπλ. Εννοείται πως και τη φετινή σεζόν, ο Λεβαντόφσκι θα είναι ο ηγέτης της ομάδας του Χάνσι Φλικ, στην προσπάθεια για διατήρηση των σκήπτρων.

Ο Νάγκελσμαν πιστεύει πως σε αυτή τη φάση της καριέρας του, ο “Λέβα” δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προπόνηση σε κάτι. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διατηρεί τις δυνάμεις του για τον αγώνα.

“Με όλο το σεβασμό, ο Λεβαντόφσκι δεν χρειάζεται να προπονείται σε κάτι συγκεκριμένο πια. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Χρειάζεται απλά να προπονείται για να είναι φρέσκος και έτοιμος το σαββατοκύριακο”.

“Είμαστε πίσω από Μπάγερν και Ντόρτμουντ”

Στη συνέχεια, ο 33χρονος(!) κόουτς αναφέρθηκε στην ομάδα του, συγκρίνοντάς την με τις δύο μεγάλες της Μπουντεσλίγκα. Τη Μπάγερν και τη Ντόρτμουντ. Ο Νάγκελσμαν παραδέχθηκε ότι η Λειψία θέλει ακόμα δρόμο για να τις φτάσει.

“Δεν μπορούμε πλέον να επιλέξουμε από το πάνω ράφι νεαρών παικτών. Σε αυτό το σημείο, η Ντόρτμουντ και η Μπάγερν είναι μπροστά μας. Επομένως, δεν θα μπορέσουμε να πιάσουμε αυτές τις ομάδες αν τα πράγματα πάνε κανονικά.

Αν ήμασταν πέμπτοι ή έκτοι, θα ήταν πολύ απογοητευτικό για όλους μας. Πιέζω τον εαυτό μου καθημερινά. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη τη διαφορά στις μεταγραφές νεαρών παικτών. Για εμάς, θα υπάρχουν κομβικές απώλειες (όπως του Βέρνερ), οι οποίες θα μας κάνουν δύσκολη τη δουλειά για να φτάσουμε στην κορυφή”, κατέληξε ο Νάγκελσμαν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version