ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
Ήδη σε επαφές με «γίγαντα» ο Ντε Ζέρμπι!
Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»
Ο… νόμος του Μέρφι: Στην Championship μετά από 25 χρόνια η Όξφορντ, «πάτησε» την Μπόλτον! (vid)
«Προβιβάστηκε» στο Champions League η Αταλάντα και διψά να τιμωρήσει τη Λεβερκούζεν! (vid)
Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!
«Η… απάτη της Τσέλσι θα γίνει κορυφαίος στην Premier League»!
Οι φίλοι της Σέλτικ αποχαιρέτισαν τον Χαρτ με ΕΠΙΚΟ κορεό! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Λίβερπουλ!
Ο Φόντεν «υποκλίθηκε» στη «Βασίλισσα»: «Δυσκολότερη ομάδα η Ρεάλ»!
Ο Τσάμπι Αλόνσο εισέβαλε με τη Σαλατιέρα στους οργανωμένους της Λεβερκούζεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Μπέιλ πρέπει να είναι μόνο η αρχή…

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επιστρέφει στην αγαπημένη του Τότεναμ, με στόχο να βρει τον εαυτό του και να την ανεβάσει επίπεδο. Η ομάδα του Μουρίνιο όμως έχει ανάγκη κι από άλλους...Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Μπέιλ πρέπει να είναι μόνο η αρχή…

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται από χθες στο Λονδίνο. Όπως όλα δείχνουν, μένουν πλέον τα τυπικά για τη μεγάλη επιστροφή του στην Τότεναμ. Ο Ουαλός ελπίζει να ξανανεβάσει τις μετοχές του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού η θητεία του στη Ρεάλ τελειώνει με αρνητικό πρόσημο.

Mια win-win-win κατάσταση

Είναι σπάνιο, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει απόλυτα. Να ολοκληρώνεται δηλαδή μια μεταγραφή, η οποία να “λυτρώνει” και τις τρεις πλευρές! Είναι δεδομένο ότι ο Μπέιλ αναζητούσε ένα ασφαλές περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του. Μια ομάδα, στην οποία θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο και τη στήριξη για να δείξει ξανά το ταλέντο του.

Επίσης δεδομένο, είναι ότι η Τότεναμ είχε ανάγκη μια τέτοια προσωπικότητα στο ρόστερ της. Δεν είναι ίδιος ο Μπέιλ που έφυγε από το Λονδίνο το 2013 με αυτόν που επιστρέφει το 2020. Με όλα τα στραβά του, ο Ουαλός ήταν παρών στα 4 Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε η Ρεάλ, σκοράροντας μάλιστα κρίσιμα γκολ σε δύο τελικούς. Έτσι, τα “σπιρούνια” αποκτούν έναν παίκτη μαθημένο πλέον στον πρωταθλητισμό. Έναν παίκτη έτοιμο να ηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν, κάτι που ήταν επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Μουρίνιο.

Όσο για τη Ρεάλ, εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Ο Ζιντάν είχε καταστήσει σαφές ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Οι Μαδριλένοι κουράστηκαν από την αδιαφορία που έδειχνε ο Μπέιλ, του οποίου τα χνώτα δεν ταίριαξαν ποτέ με το σύλλογο. Το ακριβό του συμβόλαιο ήταν ένα ακόμη αγκάθι για τη Ρεάλ, η οποία πανηγυρίζει για αυτή την εξέλιξη, έστω κι αν δεν έβαλε πολλά χρήματα στο ταμείο της με την πώληση του Μπέιλ. Μπέιλ

Κέιν – Μπέιλ – Σον

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για το πόσο σπουδαία προσθήκη είναι για την Τότεναμ ένας…κανονικός Μπέιλ. Ξέρει απέξω κι ανακατωτά το πρωτάθλημα, έχει μεγαλουργήσει στη συγκεκριμένη ομάδα και το μόνο που μένει είναι να βρει τα πατήματά του και να συνεργαστεί με τους άλλους δύο πυλώνες της ομάδας.

Κέιν και Σον έμοιαζαν απελπιστικά μόνοι τα προηγούμενα χρόνια. Οι αντίπαλοι της Τότεναμ ήξεραν τι να περιμένουν, καθώς όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας βασίζονταν σε αυτούς. Ο Ντέλε Άλι μοιάζει παλαίμαχος πολύ πριν την ώρα του, ο Έρικσεν δεν μένει πια εδώ, ενώ οι σκόρπιες εκλάμψεις του Λούκας Μόουρα δεν μπορούν να αποτελέσουν εχέγγυο επιτυχίας.

Πλέον, η Τότεναμ θα διαθέτει μια τριάδα – φωτιά στη γραμμή κρούσης. Δύο ταχύτατα εξτρέμ, με ικανότητα στο σκοράρισμα, που θα πάρουν μεγάλο φορτίο από τις πλάτες του Κέιν, ο οποίος πολλές φορές έμοιαζε πελαγωμένος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπέιλ (πρέπει να) είναι μόνο η αρχή

Το είπε ο Χάρι Ρέντναπ, το βλέπει κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Μπορεί η Τότεναμ να δυναμώνει αισθητά με την επιστροφή Μπέιλ, όμως τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει κι άλλες βασικές ελλείψεις, τις οποίες οφείλει να διορθώσει αν δεν θέλει να χαθεί κι αυτή η σεζόν.

Δεν είναι δυνατόν, δεν υφίσταται μια ομάδα που στοχεύει στην τετράδα, να έχει στα χαφ τους Γουίνκς και Ντάιερ! Με τα περσινά δεδομένα θα έμπαινε στην κουβέντα και ο Ντομπελέ, όμως ο πρώην παίκτης της Λυών έχει δείξει πολλά στο παρελθόν και η ομάδα οφείλει να τον στηρίξει έμπρακτα και φέτος. Οι δηλώσεις του Μουρίνιο μετά το ματς με τη Λοκομοτίβ, δείχνουν ότι στην Τότεναμ υπάρχει αυτή η διάθεση. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι για την απόκτησή του δαπανήθηκαν 65 εκατομμύρια… Luka Modrić Voted To The UEFA Champions League Squad of The Season

Με λίγα λόγια, η Τότεναμ χρειάζεται έναν…Μπέιλ και στα χαφ. Έναν ηγέτη, ο οποίος θα πάρει τα κλειδιά του κέντρου και θα μπορέσει να συνδέσει την άμυνα με την επίθεση. Μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να έχει φτάσει πια στα 35, όμως δείχνει ακόμα ικανός να προσφέρει. Οι παραστάσεις του στο κορυφαίο επίπεδο δεν χρειάζεται καν να αναλυθούν, όπως και το πόσο θα ήθελε ο Ζοσέ Μουρίνιο έναν τέτοιο παίκτη.

Η Τότεναμ με την απόκτηση του Μπέιλ έκανε ένα καλό βήμα, όμως αυτή τη στιγμή παραμένει αρκετά πίσω από τις κορυφαίες αγγλικές ομάδες. Αν οι άνθρωποι της ομάδας επαναπαυτούν στην επιστροφή του Ουαλού, τότε κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ