ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κουλουσέφκσι και «τρίποντο» για Πίρλο και Γιουβέντους (vid)

Με οδηγό τον πρωτοεμφανιζόμενο, Ντέγιαν Κουλουσέφκσι, η Γιουβέντους του Αντρέα Πίρλο μπήκε το... δεξί στο καμπιονάτο επικρατώντας (3-0) της Σαμπντόρια.

Κουλουσέφκσι και «τρίποντο» για Πίρλο και Γιουβέντους (vid)

Η Γιουβέντους χωρίς να εντυπωσιάσει μπήκε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το ντεμπούτο του Αντρέα Πίρλο συνοδεύτηκε με 3αρα επί της Σαμπντόρια. Κουλουσέκφσι, Μπονούτσι και Κριστιάνο Ρονάλντο οι σκόρερς για τους «Μπιανκονέρι».

Πρεμιέρα για τη Γιουβέντους στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα. Πρεμιέρα και για τον Αντρέα Πίρλο στο ρόλο του προπονητή των «Μπιανκονέρι». Οι πρωταθλητές Ιταλίας ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους φιλοξενώντας στο Τορίνο την Σαμπντόρια. Και ποιος δεν θα ήθελε το πρώτο παιχνίδι του Πίρλο ως προπονητή της Γιουβέντους να συνδυαστεί με νίκη. Σίγουρα ο ίδιος θα περίμενε σαν τρελός αυτή τη στιγμή.

Ο Ιταλός τεχνικός παρέταξε όλα του τα διαθέσιμα όπλα στον αγωνιστικό χώρο. Δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο τοποθέτησε τον νεαρό Ουκρανό, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Στα χαφ έριξε στη μάχη τον νεοαποκτηθέντα Μακ Κένι ενώ στα μετόπισθεν επανέφερε τον Τζόρτζιο Κιελίνι. Η Γιουβέντους επέστρεψε στη δράση και δε θα μπορούσε αυτό να μην συνδυαστεί με νίκη.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι από τη σέντρα έδειξαν τη διάθεσή τους να χτίσουν το παιχνίδι τους από πίσω. Ραμπιό και Μακ Κένι κουβάλησαν πολλές μπάλες φέρνοντας οργανωμένα το παιχνίδι στη περιοχή της Σαμπντόρια. Το άγχος της πρεμιέρας μάλιστα απομακρύνθηκε αρκετά γρήγορα. Οι «Μπιανκονέρι» ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Κουλουσέφσκι στο ντεμπούτο του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Σουηδός έγινε αποδέκτης της μπάλας σε ημιτελής προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με πανέμορφο πλασέ στο 13′ άνοιξε το σκορ για την Γιουβέντους σκορπώντας χαμόγελα στον Αντρέα Πίρλο. Γιουβέντους

Με το προβάδισμα στο σκορ η Γιουβέντους στη συνέχεια προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι ρίχνοντας τον ρυθμό. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις μεγάλες ευκαιρίες ολοκληρώνοντας το ημίχρονο στο 1-0.

Καθάρισε στο φινάλε η Γιουβέντους

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ξανά εκείνοι που είχαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους. Η Σαμπντόρια παρέμενε ακίνδυνη, ωστόσο το ρευστό αποτέλεσμα την κρατούσε μέσα στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Ο ρυθμός του αγώνα παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα δείχνοντας περίτρανα πως οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι ακόμη ανέτοιμοι.

Παρόλα αυτά οι »Μπιανκονέρι» βρήκαν τον τρόπο να κλείσουν πανηγυρικά την αναμέτρηση καθαρίζοντας τη Σαμπντόρια. Στο 77′ ο Μπονούτσι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας ιδανικά την αναμπουμπούλα στην άμυνα της «Σαμπ». Το… κερασάκι στη τούρτα έβαλε στο 87′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρεμιέρα με νίκη για τη Γιουβέντους, ντεμπούτο με «τρίποντο» για τον Αντρέα Πίρλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ