ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Χάλασε» του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους!

Η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους τελικά χαλάει με τον ίδιο τον Αντρέα Πίρλο να δηλώνει ότι «είναι απίθανο» να έρθει ο Ουρουγουανός.

«Χάλασε» του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους!

Σιγά σιγά τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού δείχνουν να ξεκαθαρίζουν. Ένα από αυτά, δηλαδή η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους, φτάνει στο τέλος του, χωρίς όμως να υπάρξει happy end. Μπορεί η μεταγραφή να θεωρήθηκε κατά διαστήματα δεδομένη. Μπορεί η επιθυμία των δύο πλευρών να ήταν η μεταξύ τους συνεργασία, παρόλα αυτά, δεν θα έχουμε γάμο και θα ο Ουρουγουανός θα κοιτάξει αλλού για να συνεχίσει την καριέρα του. Υπενθυμίζεται ότι, Γιουβέντους και Λουίς Σουάρες σύμφωνα με το ρεποτάζ είχαν φτάσει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Ο Σουάρες βρέθηκε στην Ιταλία και εύλογα όλοι θεώρησαν ότι η μεταγραφή θα τελειώσει θετικά. Πήγε να εξεταστεί στα ιταλικά ώστε να πάρει το διαβατήριο και να μην πιάνει θέση ξένου και εν συνεχεία όλοι περίμεναν να πέσουν οι υπογραφές. Από ότι φαίνεται όμως, η εξέλιξη είναι εκ δια μέτρου αντίθετη. Οπως αναφέρει η «La Gazzetta dello Sport», ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, κάλεσε το Σάββατο σε συνάντηση τον Λουίς Σουάρες και του ανακοίνωσε ότι η μεταγραφή δεν θα γίνει.

Μάλιστα δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο ίδιος ο Αντρέα Πίρλο ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση. «Το ιταλικό διαβατήριο είναι μία χρονοβόρα διαδικασία και έτσι είναι απίθανο ο Σουάρες να έρθει στην ομάδα». Την ίδια ώρα που χαλάει το deal με τη Γιουβέντους, ο Ουρουγουανός αρνήθηκε πρόταση από την Αμερική. «Χάλασε» του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους!

Η πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι

Η Ιντερ Μαϊάμι, θέλησε να εκμεταλλευτεί το «ναυάγιο» με τους μπιανκονέρι, γι’ αυτό και σύμφωνα με το EPSN προσπάθησε να εντάξει στο δυναμικό της, τον Λουίς Σουάρες. Χωρίς όμως επιτυχία. Μάλιστα η πρόταση που του κατέθεσε ήταν τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σουάρες ωστόσο, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Όπως έχει ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν, για εκείνον η Ευρώπη είναι προτεραιότητα. Νιώθει ανταγωνιστικός και θέλει να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό. Με τις τωρινές συνθήκες, το μέλλον Σουάρες είναι άγνωστο. Πλέον δεν είναι απίθανο να μείνει στη Μπαρτσελόνα και να παλέψει για να κερδίσει τον Κούμαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ