ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Κάνει μεγάλη κίνηση για Ντέλε Άλι η Παρί!

Ο Ντέλε Άλι είναι προς παραχώρηση από την Τότεναμ και η Παρί ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές για να φέρει τον ποδοσφαιριστή στο Παρίσι.

Κάνει μεγάλη κίνηση για Ντέλε Άλι η Παρί!

Θέμα Ντέλε Άλι και μάλιστα σοβαρό έχει προκύψει στην Τότεναμ. Ο νεαρός Άγγλος, από αστέρι της ομάδας και ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια χρηματιστηριακή αξία, φαίνεται να χάνει τη θέση του στην ομάδα. Ο Ντέλε Άλι, με τρομερές χρονιές σε πολύ μικρή ηλικία, γρήγορα θεωρήθηκε το επόμενο αστέρι των Λονδρέζων και ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει μεγάλη καριέρα στο σύλλογο. Πραγματικά κάνοντας τρομερά πράγμα, γρήγορα έγινε διεθνής και τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω του. Πλέον όμως, φαίνεται ότι έχει χάσει τη λάμψη του και οι συνεχόμενα κακές του παρουσίες τον έχουν μετατρέψει στ «βάρος» για τον Μουρίνιο.

Ο παίκτης αποκλείστηκε από την αποστολή της Τότεναμ για το χθεσινό ματς με τη Σαουθάμπτον χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Αυτή η εξέλιξη φούντωσε τα ήδη υπάρχοντα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόβλημα ενδεχόμενη πώλησή του. Πλέον, όπως αναφέρει και Telegraph, ο παίκτης βρίσκεται στη λίστη των ποδοσφαιριστών που είναι προς παραχώρηση. Μάλιστα, η Τότεναμ έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή της στην «πιάτσα» και περιμένει προτάσεις για τον Άλι. Κάνει κίνηση για Ντέλε Άλι η Παρί!

Ενδιαφέρον από την Παρί

Μπορεί λοιπόν ο Ντέλε Άλι να μην είναι ο παίκτης που γνωρίσαμε στις δύο πρώτες χρονιές του στην Πρέμιερ Λιγκ, η μπογιά του όμως περνάει ακόμα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Παρί ήδη έκανε την πρώτη κίνηση για την απόκτησή του. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ψάχνουν παίκτη στη θέση του και τον έχουν βάλει στο μάτι. Η πρώτη επαφή έχει γίνει και είναι πιθανό το θέμα να προχωρήσει. Βέβαια, ο Ντέλε Άλι είναι μεγάλο περουσιακό στοιχείο για την Τότεναμ και η πώλησή του δεν είναι απλή. Χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να αποδεσμευτεί από τα σπιρούνια.

Η Παρί φυσικά διαθέτει τα χρήματα και δεν έχει κανένα θέμα να τα σκορπίσει. Τα προβλήματα όμως με το Financial Fair Play, την κάνουν να διστάζει. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου απίθανο ο Ντέλε Άλι να πάει στην Παρί δανεικός, με κάποια οψιόν αγοράς. Στο μοντέλο δηλαδή του Ικάρντι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ