ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πάει για το «μπαμ» με Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως επανέρχεται για την περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση.

Πάει για το «μπαμ» με Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ!

Στον απόηχο του ντέρμπι με την Τσέλσι, η Λίβερπουλ παράλληλα εξετάζει και τα μεταγραφικά της εκ νέου. Οι πρωταθλητές Αγγλίας θυμίζουμε προ λίγων ημερών απέκτησαν τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Ζότα. Ωστόσο, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να σταματήσουν εκεί, μιας και έχουν στο στόχαστρό τους τον Καλιντού Κουλιμπαλί!

O Σενεγαλέζος στόπερ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στη θέση του. Είναι σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, καθώς τον περασμένο Ιούνιο έκλεισε τα 29 του χρόνια. Μάλιστα, τις μέρες εκείνες, γύρω στα τέλη του μήνα εμφανίστηκαν τα πρώτα σενάρια για μεταγραφή του στη Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, τότε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Σενεγαλέζο αμυντικό, χρήματα που θεωρούνταν πολύ λίγα από τη Νάπολι. Και αυτό διότι η ιταλική ομάδα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Κουλιμπαλί

Ο Μανέ θα… πείσει τον Κουλιμπαλί

Στο Μερσεϊσάιντ η περίπτωση του θηριώδους αμυντικού δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη. Κάθε άλλο μάλιστα. Οι άνθρωποι του συλλόγου ονειρεύονται ένα δίδυμο Κουλιμπαλί-Φαν Ντάικ στα στόπερ. Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο ζευγάρι θα τρόμαζε κάθε επιθετικό στην Ευρώπη…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίβερπουλ φέρεται να έχει βάλει έναν διαμεσολαβητή. Αυτός είναι ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος είναι συμπατριώτης με τον Κουλιμπαλί. Όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες των κόκκινων θέλουν τον επιθετικό τους να πείθει τον αμυντικό της Νάπολι για το πολυπόθητο ναι.

Βέβαια, όπως διαβάσατε παραπάνω, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν τη χαρακτηρίζει κανείς. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει σε τρία χρόνια, με την τιμή εκκίνησής του να ανέρχεται στα 65 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς και θα ζητήσει πολύ περισσότερα η Νάπολι προκειμένου να τον αφήσει να αποχωρήσει. Πιθανώς να επιμείνει σε ένα ποσό άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Το ζήτημα είναι αν η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να ξοδέψει έναν… πακτωλό χρημάτων για να τον φέρει στο «Άνφιλντ». Ο χρόνος και η διάθεση της κόκκινης διοίκησης θα το δείξει αυτό. Πάντως, αν εν τέλει επιτευχθεί η συμφωνία, θα μιλάμε για την κορυφαία μεταγραφή κεντρικού αμυντικού…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ