ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΑΕΚ

Δεν την φοβάται τη βροχή η ψυχωμένη ΑΕΚ!

Κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει με νίκη πρόκριση από την Ελβετία επικρατώντας της Σεντ Γκάλεν χάρις το τέρμα του Ολιβέιρα.

Δεν την φοβάται τη βροχή η ψυχωμένη ΑΕΚ!

Το τέρμα του Ολιβέιρα ήταν αρκετό για την ΑΕΚ προκειμένου η Ένωση να πανηγυρίσει τη πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν. O Πορτογάλος επιθετικός έστειλε την ομάδα του στα play offs του Europa League αντιμετωπίζοντας εκεί την γερμανική Βόλφσμπουργκ.

Σεντ Γκάλεν και ΑΕΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην Ελβετία σε μονό παιχνίδι με στόχο τη πρόκριση στα play offs του Europa League. Οι «Κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν με όλα τα όπλα τους στον αγωνιστικό χώρο αντιμετωπίζοντας τους Ελβετούς κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μουδιασμένα. Μάλιστα λίγο έλειψε να πληρώσουν την αδράνεια τους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Ινσούα άθελά του παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Για καλή τύχη του Αργεντινού ο Τσιντώτας με ενστικτώδη απόκρουση αποσόβησε τον κίνδυνο. Μετά τον 15′ η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Καρέρα πήραν μέτρα στο γήπεδο και σταδιακά έφθασαν στη περιοχή της Σεντ Γκάλεν. Λιβάγια, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ δυσκόλεψαν τους Ελβετούς παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να φθάσουν στη μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ. Η ασταμάτητη βροχή δυσκόλεψε αφάνταστα το έργο και των 22 ποδοσφαιριστών. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε φυσιολογικά στο 0-0 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια. ΑΕΚ

O Ολιβέιρα χάρισε το προβάδισμα – πρόκριση στην ΑΕΚ

Στην επανάληψη, και πάλι οι δύο ομάδες κυμάνθηκαν στη μετριότητα. Η ΑΕΚ είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να δημιουργεί τους μεγάλους κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Μέχρι το 65′ το παιχνίδι είχε να δώσει ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες.

Στο 70′ η Ένωση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Ατί – Ζίγκι. Ο Πορτογάλος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση. Η πρώτη του προσπάθεια βρήκε σε ετοιμότητα τον Καμερουνέζο γκολκίπερ, όμως σε δεύτερο χρόνο ο έμπειρος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε. Η Σεντ Γκάλεν προσπάθησε να αντιδράσει αφήνοντας μοιραία χώρους στην άμυνα της. Η ΑΕΚ βγήκε στην αντεπίθεση… κουβάλησε τη μπάλα όμως απόλεσε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν για το 2-0. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει στο σφύριγμα του διαιτητή τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ