Φώτο Ημέρας

Πρόβλημα στην Ίντερ με τα τατουάζ του Βιντάλ!(pic)

Στραβά ξεκίνησε η θητεία του Αρτούρο Βιντάλ στην Ίντερ - Οι οπαδοί της ομάδας αντιδρούν και ζητούν να σβήσει από το σώμα του τα τατουάζ της Γιουβέντους.

Ο Αρτούρο Βιντάλ είναι και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ίντερ. Ο Χιλιανός μετά από ένα φλερτ με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε που κράτησε αρκετό καιρό, πήρε τελικά τη μεταγραφή τους στου νερατζούρι και από τη νέα σεζόν θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Μία κορυφή στην οποία ο ίδιος έχει φτάσει ξανά, αλλά με διαφορετική ομάδα.

Ο Βιντάλ στο παρελθόν αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, με την οποία έχει κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα Ιταλίας. Ο κεντρικός χαφ αγαπήθηκε και αγάπησε πολύ τη Γηραιά Κυρία, με πολλούς να θεωρούν ότι εκέι, πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Μάλιστα, ο Βιντάλ έχει φροντίσει να κρατήσει για πάντα τις στιγμές που έζησε με τη Γιουβέντους ώστε να μην σβήσουν ποτέ. Για αυτό το λόγο έχει κάνει δύο τατουάζ, τα δύο διαδοχικά πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στο Τορίνο. Πρόβλημα στην Ίντερ με τα τατουάζ του Βιντάλ!(pic)

Όπως είναι λογικό, αυτό δεν αρέσει καθόλου στους οπαδούς της νεάς του ομάδας. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και τα τατουάζ του Βιντάλ προκαλούν τον κόσμο. Από τότε που επανήλθε στην επιφάνεια αυτό το γεγονός, έχει προκαλέσει θύελα αντιδράσεων. Μάλιστα, και οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι δυσαρεστημένοι με τον Χιλιανό.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ιντερ ζητάνε να τα αφαιρέσει τα τατουάζ της Γιουβέντους από το σώμα του μιας και αγωνίζεται πλέον στους Νερατζούρι. Για αυτούς είναι πολύ σημαντικό και θεωρούν ότι ο Βιντάλ πρέπει να το κάνει για να δείξει καλή θέληση προς τη νέα του ομάδας. Από την άλλη μεριά, και οι οπαδοί της Γιουβέντους, έχουν τις δικιές τους ενστάσεις. Τον χαρακτηρίζουν «προδότη», θεωρώντας πως ξέχασε τα όσα πέρασε με την ομάδα τους.

Δείτε τα τατουάζ

Προς το παρόν είναι άγνωστο το τι θα συμβεί με αυτή την υπόθεση. Προφανώς είναι ένα θέμα που αφορά καθαρά μόνο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Πάντως, δεν μοιάζει με χαρακτήρα που θα υπακούσει σε αυτά που του ζητούν οι οπαδοί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ