ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Λάτσιο: Κορέα έξω, Ελ Σαράουι μέσα;

Με τη Γιουβέντους να θέλει να αποκτήσει τον Χοακίν Κορέα από τη Λάτσιο, οι "λατσιάλι" έχουν ήδη στο μυαλό τους τον πιθανό αντικαταστάτη του Αργεντίνου.

Λάτσιο: Κορέα έξω, Ελ Σαράουι μέσα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γιουβέντους είναι πρόθυμη να υπογράψει τον Χοακίν Κορέα από τη Λάτσιο. Αυτό θα μπορούσε να φέρει να ανοίξει το δρόμο για την άφιξη του Στέφαν Ελ Σααράουι στους “λατσιάλι”. Θυμίζουμε ότι Ιταλός επιθετικός αγωνιζόταν από το 2016 έως το 2019 στη μεγάλη αντίπαλο της Λάτσιο, την Ρόμα.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η “Γιούβε” προσφέρθηκε να πάρει τον Κορέα με διετές δανεισμό με δυνατότητα αγοράς έναντι 50 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός, που έγινε 26 ετών τον Αύγουστο, έχει συνεισφέρει 30 γκολ σε 79 παιχνίδια για την Λάτσιο από την άφιξή του από τη Σεβίλλη το καλοκαίρι του 2018.

Ωστόσο, η Λάτσιο δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει σε χαμηλή τιμή. Ειδικότερα, θα εξετάσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει μόνο για την αξία της ρήτρας αποδέσμευσης του. Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι βέβαιο κατά πόσο οι “μπιανκονέρι” προτίθενται να τα πληρώσουν.

Ο πιθανός αντικαταστάτης του Κορέα

Όσο για το ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει, η Corriere ισχυρίζεται ότι η Λάτσιο είναι πρόθυμη να κινηθεί για τον Ελ Σαράουι. Ο 27χρονος είχε συνδεθεί με την επιστροφή του στη Ρώμη. Όχι, όμως, για λογαριασμό της Ρόμα. Αντίθετα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το πρόσφατο ταξίδι του στην πρωτεύουσα ήταν για «διερευνητικές» συνομιλίες με τους αντιπάλους της πόλης.

Ο παίκτης αγωνίζεται προς το παρόν για την κινεζική ομάδα Shanghai Shenhua. Με τη σεζόν τους να τελειώνει τον Νοέμβριο, του δόθηκε άδεια να διαπραγματευτεί μια συμφωνία δανεισμού μέχρι τον Φεβρουάριο.

Η Shenhua θα κάλυπτε επίσης τον μισθό του El Shaarawy για τους τέσσερις μήνες μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Ας σημειωθεί ότι ο παίκτης προσπαθεί να εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα της Ιταλίας για το EURO του 2021. Συνεπώς, γνωρίζει ότι η επιστροφή στην Ευρώπη αποτελεί μονόδρομος για να πείσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ