Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πεπ, θα θυμάσαι για πολύ καιρό ακόμη αυτή τη βραδιά!
Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ, θα θυμάσαι για πολύ καιρό ακόμη αυτή τη βραδιά!

Εφιάλτης για τον Πεπ Γκουαρντιόλα! Την ήττα της Σίτι με 5-2 από τη Λέστερ ο Καταλανός τεχνικός θα τη θυμάται έντονα, διότι έσπασε δύο... αρνητικά ρεκόρ!

27.09.2020 | 22:40

Η αποψινή ήταν μία από τις χειρότερες βραδιές στην καριέρα του Πεπ Γκουαρντιόλα! Ο Καταλανός τεχνικός θα θυμάται έντονα την 27η Σεπτεμβρίου, για πάρα πολύ καιρό.

Οι «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς σόκαραν τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» με το εκκωφαντικό 5-2. Και πήραν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Αυτή η αναμέτρηση θα μείνει στην ιστορία για πολλούς. Για τους ηττημένους φυσικά για… αρνητικούς λόγους. Και για τον Πεπ Γκουαρντιόλα διότι έσπασε δύο… ρεκόρ. Αρνητικά εννοείται!

Ο Καταλανός τεχνικός δέχθηκε για πρώτη φορά πέντε γκολ στην προπονητική του καριέρα! Σε έναν αγώνα. Αλλά μακάρι για τον ίδιο να ήταν μόνο αυτό. Καθώς επίσης, ο Γκουαρντιόλα απόψε δέχθηκε τη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα συνολικά στην καριέρα του!

Τρομερά στατιστικά. Μία μαύρη βραδιά για έναν εκ των κορυφαίων προπονητών ποδοσφαίρου του πλανήτη. Την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Όσο και να το θέλει.

Τα ρεκόρ δεν σταματούν εδώ όμως. Καθώς ο Τζέιμι Βάρντι έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα χατ-τρικ εναντίον του Πεπ. Μόνο ο Άγγλος επιθετικός και ο Λιονέλ Μέσι το έχουν καταφέρει αυτό πάντως. Να βάλουν τρία γκολ σε έναν αγώνα εναντίον του Καταλανού προπονητή.

Για φινάλε, ας θυμηθούμε τώρα τις πέντε πιο «βαριές» ήττες στην πλούσια καριέρα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ούτε μία δεν είναι με την Μπαρτσελόνα!

Οι πέντε μεγαλύτερες ήττες του Πεπ:

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι 4-0 Champions League 19/10/2016
Eβερτον –Μάντσεστερ Σίτι 4-0 Premier League 15/1/2017
Mπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4 Champions League 29/04/2014
Mάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 2-5 Premier League 27/9/2020
Bόλφσμπουργκ – Μπάγερν 4-1 Βundesliga 30//1/2015

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version