ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο: «Σημαντικός βαθμός για εμάς, δουλεύουμε με… χαμόγελο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ρόμα, τονίζοντας πως εν τέλει έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα!

Κριστιάνο: «Σημαντικός βαθμός για εμάς, δουλεύουμε με… χαμόγελο»

Η Γιουβέντους δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρόμα, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να μένουν στο 2-2 με τους Ρωμαίους, χάνοντας τους πρώτους τους βαθμούς από την δεύτερη αγωνιστική. Σίγουρα, ήταν μια απαιτητική αναμέτρηση καθώς και οι τζιαλορόσι έχουν δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο. Από την άλλη έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς… η ισοπαλία είναι ένας αποτέλεσμα άκρως κολακευτικό για την Γιουβέντους! Σκόραρε δις ο Κριστιάνο!

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο ήταν… ποιος άλλος; Μα φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στην χθεσινή αναμέτρηση. Με δικό του γκολ (είχε σημειώσει και το πρώτο της ομάδας του με πέναλτι) η Γιουβέντους έφυγε με το 2-2 από την Ρώμη,

Κριστιάνο

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο σούπερ σταρ των μπιανκονέρι, στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας. Από την άλλη υποστήριξε πως εν τέλει αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός για την ομάδα του. Ο Αντρέα Πίρλο όμως έχει καταφέρει σε μικρό διάστημα να… πετύχει τον πρωταρχικό του στόχο.  Το οικογενειακό κλίμα έχει γίνει αντιληπτό και από τον Κριστιάνο!

«Νομίζω πως αυτός ο βαθμός κερδήθηκε και αρκετά δύσκολα από εμάς. Έγινε αρκετά περίπλοκη η κατάσταση σίγουρα σε αυτήν την αναμέτρηση. Επιστρέψαμε όμως και δεν τα παρατήσαμε, ακόμα και όταν δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δηλαδή μπορώ να πω πως ήταν ένας σημαντικός βαθμός για εμάς», τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia!

«Είμαστε όμως ακόμα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Έχουμε έναν νέο προπονητή που έχει φέρει καινούριες ιδέες. Αλλά βλέπω πως η ομάδα δουλεύει εξαιρετικά. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από όλους μας. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον. Αυτό που βλέπω και μου αρέσει είναι πως όλοι είναι χαρούμενοι στο εσωτερικό της ομάδας . Όλοι δουλεύουν με χαμόγελο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος επιθετικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ