Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΚΟΣ Ζεσούς για Σίτι: «Έφυγες για μια κατώτερη ομάδα, Ρουμπέν Ντίας»!
Μάντσεστερ Σίτι

ΕΠΙΚΟΣ Ζεσούς για Σίτι: «Έφυγες για μια κατώτερη ομάδα, Ρουμπέν Ντίας»!

Φοβερό τρολάρισμα του προπονητή της Μπενφίκα, Ζορζ Ζεσούς, στη Μάντσεστερ Σίτι. Τι είπε στον πρώην παίκτη του, Ρουμπέν Ντίας!

30.09.2020 | 17:58

Χθες βράδυ ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ρουμπέν Ντίας από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 23χρονος αμυντικός αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά κάποιος είχε διαφορετική άποψη γι’ αυτό. Ο λόγος για τον Ζορζ Ζεσούς, με τον προπονητή της Μπενφίκα να… χλευάζει την απόφαση του πρώην παίκτη του!

Οι Πολίτες προχώρησαν στην απόκτηση του Πορτογάλου σέντερ μπακ έναντι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μπενφίκα άλλωστε, συνηθίζει να μοσχοπουλάει νεαρούς ποδοσφαιριστές που η ίδια έχει γαλουχήσει. Έτσι και με τον Ρουμπέν Ντίας ο οποίος θα είναι ο επόμενος ηγέτης της άμυνας της Σίτι όπως έχει τονιστεί. Για πολύ καιρό μάλιστα, μιας και υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ζορζ Ζεσούς από την πλευρά του δεν φάνηκε ευχαριστημένος με τη μεταγραφή του συμπατριώτη του. Ο τελευταίος όντας στην Μπενφίκα από μικρή ηλικία γνωρίζεται με τον έμπειρο τεχνικό.

Τρόλαρε άσχημα τη Σίτι ο Ζεσούς

Με αφορμή τη μεταγραφή του Ντίας στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζεσούς τοποθετήθηκε επί του θέματος. Τα λόγια του δεν έχουν καμία σχέση με όσα ήθελε να ακούσει ένας παίκτης που θα παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Και ειδικά για ένα κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Σίτι των εκατοντάδων εκατομμυρίων σε μπάτζετ και του πρεστίζ.

Ο 66χρονος προπονητής χαρακτήρισε τη Σίτι ως κατώτερο σύλλογο από την Μπενφίκα. Η αλήθεια είναι ότι από ιστορικής άποψης οι «Αετοί» της Λισαβόνας είναι ανώτεροι. Καθώς έχουν πιο πολλά χρόνια ιστορίας και φυσικά έχουν κατακτήσει δυο φορές το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Σίτι ακόμα καμία.

Επιπλέον, στήριξε την επιλογή του Ντίας στο οικονομικό, τονίζοντας ότι μόνο σε αυτό τον τομέα η Σίτι υπερτερεί της Μπενφίκα. «Έφυγες από ένα κλαμπ που είναι μεγαλύτερο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο οικονομικά δεν υπερτερεί. Αλλά, αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά.» Όσο να πει κανείς, ο Ζεσούς «άδειασε» τόσο τον πρώην αμυντικό του όσο και την αγγλική ομάδα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version