Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάει για την έκπληξη με Λεμάρ η Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν Μονάχου

Πάει για την έκπληξη με Λεμάρ η Μπάγερν Μονάχου

H γερμανικλη Bild αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τόμας Λεμάρ της Ατλέτικο και τον θέλει δανεικό.

30.09.2020 | 21:15

Η Μπάγερν Μοχάνου της τελευταίες ημέρες ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή να ενισχυθεί από τη μέση και μπροστά. Ο Φλικ έχοντας φτιάξει ένα τρομερό σύνολο που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης θεωρεί ότι η ομάδα του είναι έτοιμη και δεν χρειάζεται σημαντικές προσθήκες και σπατάλη χρημάτων. Εξάλλου στο υπάρχον ρόστερ αν και πριν από καιρό, έχει προστεθεί και ο Λερόι Σανέ από τη Σίτι, ο οποίος όμως ουσιαστικά τώρα ξεκινάει με την ομάδα και θεωρείται προσθήκη. Παρόλο λοιπόν που η Μπάγερν δεν ψάχνουν κάποιο μεγάλο ματς, σκανάρουν την αγορά. Βάσει του ρεπορτάζ από τη Bild στο στόχαστρο έχει μπει ο Τόμας Λεμάρ.

Ο Γάλλος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν λογίζεται ως βασικός από τον Τσόλο Σιμεόνε. Μπορεί να πήγε στην Ισπανία ως μία μεγάλη μεταγραφή, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έδειξε το ταλέντο του και δεν έπεισε τον προπονητή του. Έτσι έχει περιοριστεί σε έναν πιο «δεύτερο» ρόλο. Για κάτι παρόμοιο τον προορίζει και ο Φλικ. Ο Λεμάρ έχει στοιχεία που θεωρεί ότι ταιριάζουν στην ομάδα και αυτό είναι ο λόγος που εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του. Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω δημοσίευμα, έχει γίνει ήδη πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη. Αυτό που σίγουρα αξίζει να αναφερθεί είναι ότι για τον Λεμάρ ενδιαφέρεται και η Λειψία. Η οποία μάλιστα προσανατολίζεται σε κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Το τρελό σενάριο με τον Γκέτσε

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι και το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει για τον Μάριο Γκέτσε. Εδώ και πολύ καιρό, έχει προκαλέσει εντύπωση οι αναφορές που γίνονται για ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Μάριο Γκέτσε. Ο Γερμανός που δεν αγωνίζεται καν προς το παρόν με τη Ντόρτμουντ αρέσει στον Φλικ που θέλει να τον ξαναφέρει στο Μόναχο. Βέβαια, οι φήμες τις τελευταίες μέρες έχουν κοπάσει. Για αυτό είναι πιθανό η Μπάγερν να έχει στραφεί πλέον στην περίπτωση του Λεμάρ. Πάντως, ο Γάλλος θα έρθει μόνο ως δανεικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version