ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ψώνια από την Τσέλσι για Ίντερ και Κόντε!

Ο Αντόνιο Κόντε συνεχίζει να τσεκάρει ποδοσφαιριστές από την γνωστή του πια Πρέμιερ Λιγκ, ρίχνοντας τελευταία τα βέλη του στην πρώην του Τσέλσι.

Ψώνια από την Τσέλσι για Ίντερ και Κόντε!

Η φετινή Ίντερ εκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι «Νεραντζούρι» παρουσιάζονται πιο έτοιμοι από ποτέ να πάνε μέχρι τέλους τη διαδρομή στη Σέριε Α με σκοπό την εκθρόνιση της Γιουβέντους. Ο Αντόνιο Κόντε έχει δημιουργήσει την ομάδα που ήθελε, θέτοντας τους δικούς του κανόνες στο Μιλάνο. Η Ίντερ μοιάζει να είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή έτοιμη να φορτσάρει για τον μεγάλο στόχο.

Βέβαια κάθε μηχανή για να αποδώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της χρειάζεται και το απαραίτητο… λάδωμα. Αυτό το ξέρει καλύτερα από τον καθένα ο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει ακόμη μία μεταγραφή μέχρι το φινάλε. Αυτή δεν αποκλείεται μάλιστα να τον φέρει κοντά ξανά με έναν παλιό γνώριμο. Έναν ποδοσφαιριστή που συνεργάστηκαν στο Λονδίνο και την Τσέλσι με απόλυτη επιτυχία πριν από λίγα χρόνια. Κόντε καλεί Αλόνσο

Στο στόχαστρο του Κόντε ο Μάρκος Αλόνσο

Αυτός δεν είναι άλλος από τον έμπειρο αμυντικό, Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός μπακ εμφανίζεται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ντάλμπερτ, μιας και ο τελευταίος φιγουράρει ως ο νούμερο ένα στόχος της γαλλικής Ρεν. Οι Γάλλοι βρίσκονται σε προχωρημένες συνομιλίες με την Ίντερ προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 27χρονου άσσου. Η ενδεχόμενη απώλεια του Βραζιλιάνου δεν αποκλείεται να καλυφθεί από τον Μάρκος Αλόνσο.

Ο Ισπανός έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Τσέλσι. Ο τεχνικός των «Μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ χρησιμοποιεί μέχρι ώρας μονάχα τον Τσίλγουελ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό μοιραίο έχει βάλει σε σκέψεις Αλόνσο και διοίκηση να κοιτάξουν να χωρίσουν το μέλλον του.

Η Ίντερ θα μπορούσε να είναι η ιδανική ομάδα για τον Αλόνσο. Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «Νεραντζούρι» εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του 29χρονου άσσου. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε ξανά Αντόνιο Κόντε και Μάρκος Αλόνσο μαζί στην ίδια ομάδα. Πριν λίγα χρόνια η Τσέλσι είχε αυτή τη χαρά. Τώρα ίσως είναι η σειρά της Ίντερ να βιώσει αυτή τη συνεργασία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ