ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Μεγαλώνει το σερί της η Φιορεντίνα!

Μονό ποντάρισμα έχω επιλέξει από το σημερινό (02/10) στοιχηματικό πρόγραμμα, επιλέγοντας τα γκολ σε μία αναμέτρηση που έχει εξαιρετική παράδοση.

Μεγαλώνει το σερί της η Φιορεντίνα!

Η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Σαμπντόρια (21:45) θα με απασχολήσει στοιχηματικά από το κουπόνι της Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν θετικά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, επικρατώντας της Τορίνο με 1-0 σκορ, σε ένα αρκετά καλό (για τους ίδιους) ματς. Στο δεύτερο παιχνίδι και απέναντι σε ένα σαφέστατα ανώτερο σύνολο, όπως αυτό της Ιντερ, έφτασαν πάρα πολύ κοντά στο να πάρουν το διπλό μέσα στο Μιλάνο.

Κι αυτό διότι έως και το 86’ είχαν τη νίκη στα… χέρια τους. Βέβαια, αυτό το γεγονός σε διάστημα μόλις δύο λεπτών (87’ και 89’) «καταστράφηκε», λόγω των αμυντικών κενών, αλλά και των λαθών που υπήρξαν. Εχοντας αυτό το μικρό διάστημα την εικόνα από τους «βιόλα», δείχνουν πως θέλουν να αφήσουν πίσω την τραγική περυσινή τους πορεία (τερμάτισαν στη 10η θέση) και πως έχουν στόχο να κάνουν πράγματα που αρμόζει στη φανέλα τους.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα τους ηττήθηκαν εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους (3-0), σε ένα 90λεπτο που δεν ήταν καθόλου απειλητικοί. Τώρα θα μου πείτε, με την «παρέα» του Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιζαν, πως θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω; Για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα σας αναφέρω και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, ενάντια στη νεοφώτιστη Μπενεβέντο τα πεπραγμένα τους.

Μπορεί από το 18’ να είχαν ένα τεράστιο προβάδισμα δύο τερμάτων, ώστε να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο, αυτό παρόλα αυτά δεν τους αρκούσε όπως αποδείχθηκε. Πριν από τη λήξη του ημιχρόνου είχαν δεχθεί τη μείωση του σκορ, ενώ στο 72’ και 88’ ήρθε και η ολική ανατροπή. Κάνοντας φανερά όλα τα ζητήματα που πρέπει να λύσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι με τους ποδοσφαιριστές του.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ

Στοιχηματικά το ματς, λογικά, θα είναι άσος. Διότι η Φιορεντίνα είναι πιο έτοιμη από την αντίπαλη αρμάδα. Ωστόσο, στην τιμή που συνοδεύεται, δεν υπάρχει κατ΄ εμέ τεράστια αξία για ποντάρισμα. Τα γκολ απεναντίας, όπως μαρτυρά και η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, είναι πολύ ελκυστικά. Συγκεκριμένα, το g/g. Οι δύο σύλλογοι «τρέχουν» ένα απίστευτο σερί δέκα 90λέπτων, στα οποία και οι μεν αλλά και οι δε, βρίσκουν συνεχώς το… δρόμο προς τα δίχτυα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Κι επειδή είμαι άνθρωπος που λατρεύω την παράδοση και θεωρώ πως παίζει πολύ βασικό ρόλο στο στοίχημα, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα, θα πάω με το g/g σε μονό αποδεκτό. Ευελπιστώντας πως απόψε θα πάμε στα έντεκα σερί ματς που θα επιβεβαιώνεται αυτό το στατιστικό. Μία επιλογή που η απόδοσή της είναι το 1.70.

Περισσότερες προτάσεις εδώ

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: G/G @1.70

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ