Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τραορέ… επέλεξε Ισπανία και άφησε στα “κρύα του λουτρού” το Μάλι!
Εθνικές Ομάδες

Ο Τραορέ… επέλεξε Ισπανία και άφησε στα “κρύα του λουτρού” το Μάλι!

Ο Αντάμα Τράορε είπε το «ναι» στον Λουίς Ενρίκε και... έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως θέλει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Ισπανίας!

05.10.2020 | 22:52

Ο Αντάμα Τραορέ έχει εκπλήξει τους πάντες με τις εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Γουλβς! Ο έμπειρος πλέον άσσος είναι από τα βασικά γρανάζια των λύκων και η φυσική του κατάσταση μπορεί να τρομάξει κάθε αντίπαλο! Είναι δεδομένη η ποιότητα του και έχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αυτό είδε και ο Λουίς Ενρίκε! Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, θέλει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και θέλει να κάνει ένα λίφτινγκ στην εθνική ομάδα. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει μείνει… απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα έχει δει από τον Τραορέ. Έτσι ως επιβράβευση τον κάλεσε για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες για τις αναμετρήσεις για το Nations League! Να θυμίσουμε πως ο άσσος της Γουλβς έχει αγωνιστεί και με όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας!

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε μια.. άτυπη “διαμάχη” μεταξύ δύο χωρών! Ισπανία και Μάλι… κάλεσαν τον ποδοσφαιριστή να δώσει το παρών στις επόμενες αναμετρήσεις. Έτσι ο Τραορέ βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στις δύο χώρες.

Εν τέλει ο  24χρονος επιθετικός επέλεξε την εθνική ομάδα της Ισπανίας και είπε το «ναι» στον Ενρίκε! Ήταν κάτι που περίμεναν και οι Ισπανοί, καθώς αρκετά δημοσιεύματα θεωρούσαν δεδομένη την θετική του απάντηση.

Έτσι ο Ενρίκε υπολογίζει κανονικά στον Τραορέ για την αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version