Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Βαυαρός” και επίσημα ο Μπούνα Σαρ!
Μπάγερν Μονάχου

“Βαυαρός” και επίσημα ο Μπούνα Σαρ!

Και τέταρτη μεταγραφή για τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για τον Μπούνα Σαρ, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ

05.10.2020 | 19:40

Ασταμάτητη στο γήπεδο, ασταμάτητη και στις μεταγραφές η Μπάγερν Μονάχου. Με ένα απίστευτο ντεμαράζ στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν και τέταρτο παίκτη! Αυτός θα είναι ο Μπούνα Σαρ, ο οποίος μετακομίζει για 4 χρόνια στο Μόναχο από τη Μαρσέιγ, έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σαρ είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Αγωνίστηκε 27 φορές στο περσινό πρωτάθλημα με τους Μασσαλούς, πριν αυτό διακοπεί λόγω του κορωνοϊού. Έτσι, η ομάδα του Χάνσι Φλικ προσθέτει άλλον έναν παίκτη στο ρόστερ της, με τον Σαρ να δίνει επιπλέον λύσεις στον Γερμανό τεχνικό.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν τον Σαρ, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν σήμερα τους Μαρκ Ρόκα, Ντάγκλας Κόστα και Τσούπο Μοτίνγκ! Ο 28χρονος αμυντικός θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 20.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version