ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Εκπλήξεις, βροχή από γκολ και συγκινήσεις. Η αγωνιστική που πέρασε είχε κυριολεκτικά τα πάντα και αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα.

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Μια… σουρεαλιστική αγωνιστική γεμάτη τεράστιες εκπλήξεις πλησιάζει προς το τέλος της. Μετά από τρελές εξάρες, επτάρες και πολλά ακόμη «τρελά» σκορ, ο Βασιλιάς προσπάθησε να βγάλει την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Φυσικά δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν όλοι, αλλά οι  κορυφαίοι 11 έχουν έντονο το… αγγλικό άρωμα, όπου και σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Επιλέξαμε λοιπόν τους 11 παίκτες οι οποίοι πιστεύουμε πως ξεχώρισαν λίγο παραπάνω και σας τους παραθέτουμε. Και αυτός στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής

Τερματοφύλακας – Λορέντζο Μοντιπό (Μπενεβέντο)

Σε μια από τις πιο δύσκολες επιλογές, θέση βασικού τερματοφύλακα κέρδισε ο Λορέντζο Μοντιπό της Μπενεβέντο. Η άλλη επιλογή ήταν ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η κακή γροθιά του στην ισοφάριση της Λιντς, επισκίασε τις 6 αποκρούσεις του κόντρα στην καλολαδωμένη «μηχανή» του Μπιέλσα. Μόνο ως καταλυτικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Μοντιπό, ο οποίος με 7 αποκρούσεις κράτησε απαραβίαστη την εστία του απέναντι στην Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως η παρουσία του Ιταλού πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια δεν επέτρεψε κάποια παραβίαση. Και αυτός στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής

Δεξιός Μπακ – Σερτζ Οριέ (Τότεναμ)

Πολύ καλό παιχνίδι  απέναντι στη Γιουνάιτεντ σημείωσε ο… ξεχασμένος στην Τότεναμ, Σερτζ Οριέ. Ο Ιβοριανός αμυντικός που έχει ακούσει πάρα πολλά στο Λονδίνο, έκανε παιχνίδι καριέρας στο Μάντσετσερ. Εκθέτοντας συνεχώς τον Λουκ Σο (και όχι μόνο), ο Οριέ σημείωσε ένα γκολ και δημιούργησε τεράστιους μπελάδες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ στη συντριβή της με 6-1 από τους «πετεινούς». Και αυτός στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής

Κεντρικός Αμυντικός – Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ)

Σταθερότατος και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του ήταν και κόντρα στη Φράιμπουργκ ο Εμρέ Τσαν. Η Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα με 4-0 και είχε ελάχιστα-αν όχι καθόλου- προβλήματα στην άμυνα της. Η τριπλέτα Χούμελς, Τσαν, Ακάντζι λειτούργησε έξοχα, περιορίζοντας στο ελάχιστο την απρόβλεπτη ομάδα της Βάδης. Σε συνδυασμό με το γκολ του που σημείωσε για το 2-0, ο Γερμανός κέρδισε άξια μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα. Και αυτός στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής

Κεντρικός Αμυντικός – Ταϊρόν Μινγκς (Άστον Βίλα)

Πραγματικά διαφορετικός παίκτης από την περσινή (καταστροφική) σεζόν εμφανίζεται φέτος ο Ταϊρόν Μινγκς. Στον θρίαμβο της Άστον Βίλα επί της Λίβερπουλ με 7-2, ο Άγγλος αμυντικός ήταν εξαιρετικός. Σβήνοντας τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο και τον Σάντιο Μανέ, οι «χωριάτες» δεν είχαν αρκετά προβλήματα στην άμυνά τους. Και αυτός στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής

Αριστερός Μπακ – Τεό Ερνάντες (Μίλαν)

Ο κορυφαίος παίκτης της Μίλαν για το 2019-20, εξακολουθεί να είναι η ήρεμη δύναμη στο αριστερό άκρο της άμυνας των «ροσονέρι». Απέναντι στη Σπέτσια, ο Γάλλος αμυντικός μέτρησε ένα τέρμα και αρκετές εξαιρετικές προσπάθειες σε άμυνα και επίθεση, για το τελικό 3-0 της ομάδας του, σε ένα «ξεκούραστο» απόγευμα.

Αμυντικός Μέσος – Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα)

Κάθε άνθρωπο που παρακολουθεί ποδόσφαιρο έχει βαλθεί να τρελάνει η Αταλάντα του Γκασπερίνι. Μετά από δύο συνεχόμενες τεσσάρες σε πρεμιέρα και 2η αγωνιστική, οι «μπεργκαμέσκι» ξεπέρασαν πάλι τον δείκτη των 4 τερμάτων. Σημειώνοντας 5 απέναντι στην Κάλιαρι, η Αταλάντα έσπασε ρεκόρ παραγωγικότερης επίθεσης στην Ευρώπη που έστεκε εδώ και 32 χρόνια! Μεγάλη συνεισφορά έχει σε αυτό ο Μάριο Πάσαλιτς, ο οποίος είναι ένας μαέστρος στον χώρο του κέντρο για την ομάδα του. Μετρώντας από 1 γκολ, 1 ασίστ και πολλές εύστοχες πάσες, ο Κροάτης μέσος είχε τον απόλυτο έλεγχο του κέντρο στην εύκολη επικράτηση της Αταλάντα με 5-2 κόντρα στην Κάλιαρι.

Κεντρικός Μέσος – Ντάνι Ντε Βιτ (Άλκμααρ)

Ποιός; Ναι μπορεί η Ερεντιβίζιε να μην έχει το ταλέντο που έχουν άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά ο Ντε Βιτ έκανε σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στη Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο Ολλανδός μέσος σκόραρε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Ωστόσο στη συνέχεια οι συμπαίκτες του… ξέχασαν να παίζουν ποδόσφαιρο, δεχόμενοι 4 τέρματα στο β’ μέρος! Αν ο Κούπμαινερς τον άφηνε να εκτελέσει το πέναλτι με το σκορ στο 0-4 για να σημειώσει το χατ τρικ τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Όμως ο αρχηγός της Άλκμααρ αστόχησε και στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση.

Επιθετικός Μέσος – Χάμες Ροντρίγκες (Έβερτον)

Ξεχάστε τον Χάμες που θυμάστε τα τελευταία χρόνια στη Μαδρίτη. Η επανένωση του Κολομβιανού με τον Κάρλο Αντσελότι, αυτή τη φορά στη στέγη της Έβερτον είναι ότι καλύτερο έχουμε δει εδώ και μερικά χρόνια στη μπλε πλευρά του Λίβερπουλ. Για ακόμη μια αγωνιστική τα «ζαχαρωτά» έκαναν πάρτι στην αντίπαλη άμυνα, διαγράφοντας το καλύτερο ξεκίνημα τους στα αγγλικά γήπεδα στον 21ο αιώνα. Μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πρέμιερ, η Έβερτον οφείλει το ξεκίνημα της σε μεγάλο βαθμό στον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός ήταν καταλυτικός απέναντι στη Μπράιτον. Αρχικά σέρβιρε την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια με δύο τέρματα «σφράγισε» την επικράτηση της Έβερτον.

Δεξιός Εξτρέμ – Όλι Γουότκινς (Άστον Βίλα)

Εκτός της συνηθισμένης του θέσης βρίσκεται ο άνθρωπος του χθεσινού θριάμβου της Άστον Βίλα επί της Λίβερπουλ. Ο 24χρονος επιθετικός σημειώνοντας χατ τρικ απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας, ήταν ο παίκτης του αγώνα στην άνευ προηγουμένου αναμέτρηση του «Βίλα Παρκ». Μάλιστα, ίσως να είχε πετύχει και 4ο τέρμα, αν δεν έχανε την σπουδαία του ευκαιρία στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Μέτρησε ακόμη μια ασίστ για το πανηγυρικό 7-2.

Αριστερός Εξτρέμ – Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα)

Το «δεύτερο βιολί» των «χωριατών» απέναντι στην πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζακ Γκρίλις έκανε ότι μπορούσε σημειώνοντας 2 τέρματα και «ετοιμάζοντας» τα 2 πρώτα του Γουότκινς. Τρομακτικός επιθετικά, ο βραχύσωμος επιθετικός λογικά θα κληθεί στην αποστολή της Αγγλίας, στις προσεχείς αναμετρήσεις του Nations League. Κάτι που αν δεν (ξανά) γίνει θα πρόκειται για πραγματικό έγκλημα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος σχεδόν… αγνοούσε τον αρχηγό της Βίλα.

Κεντρικός Επιθετικός- Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου)

Πραγματικά εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός ήταν ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν στον πλανήτη, κάτι το οποίο συνεχίζει και φέτος. Μετά την κακή εμφάνισή του κόντρα στη Ντόρτμουντ για το γερμανικό σούπερ καπ, ο «Λέβα» πήρε πάλι το όπλο του. Με καρέ τερμάτων απέναντι στην αξιόμαχη Χέρτα Βερολίνου, ο Πολωνός έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην πολύ δύσκολη νίκη της Μπάγερν με 4-3.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ