ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

«Ο Μόντριτς είναι στο αποκορύφωμα του Ινιέστα και του Τσάβι»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σύγκρινε τον Μόντριτς με τους Ινιέστα και Τσάβι και κατέταξε τον Κροάτη στους 3-4 καλύτερους μέσους της δεκαετίας.

«Ο Μόντριτς είναι στο αποκορύφωμα του Ινιέστα και του Τσάβι»

Χθες Τρίτη (6/10) ο Λούκα Μόντριτς προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περίοδο του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία. Με τον Κροάτη μέσο να μιλάει και για τον Εντέν Αζάρ, λέγοντας πως ο Βέλγος άσος είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μόντριτς:

Για τον Αζάρ: «Ο Αζάρ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Είναι απίστευτος. Και είμαι σίγουρος πως θα το δείξει φέτος, αν βέβαια οι τραυματισμοί τον αφήσουν. Από την πρώτη του χρονιά κιόλας, δηλαδή πέρσι, έδειξε πως είναι σημαντικός για την ομάδα. Μέχρι φυσικά να τον σταματήσουν οι τραυματισμοί. Θα αποδείξει σε όλους γιατί η Ρεάλ πλήρωσε τόσα πολλά χρήματα για εκείνον».

Για το όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στη μικρή του ηλικία: «Ήταν δύσκολα. Έπεφταν συχνά βόμβες δίπλα μας. Στα 100 μέτρα από εκεί που παίζαμε μπάλα. Όταν ακούγαμε τους θορύβους, τρέχαμε σε μία αποθήκη για να κρυφτούμε. Κι όμως δεν έκλαιγα. Ήξερα ότι κάτι κακό συνέβαινε, ήθελα όμως να παίζω ποδόσφαιρο».

Για τη ζωή στη Ζαντάρ: «Ήμουν έξι χρονών όταν πήγα εκεί μαζί με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Οι τέσσερις μας ζούσαμε σε ένα σπίτι 20 τετραγωνικών μέτρων. Δεν μπορώ να πω ότι η παιδική μου ηλικία δεν ευτυχισμένη. Θυμάμαι χαρούμενες στιγμές. Αλλά από την άλλη ήταν και δύσκολη για όλος μας. Όσα βίωσα εκεί, με έχουν διαμορφώσει ως άνθρωπο. Περισσότερη αξία για εμένα έχουν οι γονείς μου. Με δίδαξαν πως να συμπεριφέρομαι, να είμαι ταπεινός και να σέβομαι».

Για τον Κροάτη μέσο όμως μίλησε τώρα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Και τον αποθέωσε. Λέγοντας πως είναι ένας από τους 3-4 καλύτερους μέσους της τελευταίας δεκαετίας. Ενώ τον σύγκρινε ευθέως με τους Αντρές Ινιέστα και Τσάβι όσο ήταν στην Μπαρτσελόνα. HD wallpaper: sports manchester united fc dimitar berbatov 1280x1024 Sports Football HD Art | Wallpaper Flare

Όσα δήλωσε ο Μπερμπάτοφ:

«Ο Μόντριτς βρίσκεται στο αποκορύφωμα του Ινιέστα και του Τσάβι. Οταν αυτοί οι δύο ήταν στην Μπαρτσελόνα. Δεν χωράει αμφιβολία ότι θεωρείται ένας από τους τρεις ή τέσσερις καλύτερους μέσους της τελευταίας δεκαετίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατάφερε να “σπάσει” την κυριαρχία των Μέσι και Ρονάλντο στο Ballon d’Or. Ο Μόντριτς δεν παίζει, πετάει! Αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό θα τον απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ