ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κούμαν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Ρόναλντ Κούμαν θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα έχει το "πάνω χέρι" απέναντι στην Γιουβέντους, ωστόσο πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο!

Κούμαν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει αναλάβει την Μπαρτσελόνα σε μια δύσκολη εποχή για τον σύλλογο. Οι συνεχόμενες αποτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν φέρει επιπλέον πίεση στον Ολλανδό τεχνικό. Οι φίλοι των Μπλαουγκράνα θέλουν να δουν ξανά μετά από πολλά χρόνια την ομάδα του στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η αλήθεια είναι πως ο σύλλογος έχει περάσει μερικές… εφιαλτικές νύχτες τα τελευταία χρόνια, τόσο απέναντι στην Ρόμα, στην Λίβερπουλ… αλλά και απέναντι στην Μπάγερν.

Φέτος αν και η χρονιά είναι κάπως… περίεργη για όλες τις ομάδες, ο Κούμαν δεν θα έχει “άλλοθι”. Γνωρίζει πως μια αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ ίσως του στοιχίσει και την δουλειά! Το έργο του στην φάση των ομίλων αναμένεται να είναι εύκολο. Ωστόσο, στην πράξη θα φανεί αυτό. Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τις Γιουβέντους, Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος.

Θεωρητικά, η ομάδα του Κούμαν και οι πρωταθλήτριας Ιταλίας θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου και τόνισε πως η ομάδα του είναι η… πιο ποιοτική στον όμιλο!

Κούμαν

Μάλιστα, υποστήριξε πως θα ρωτήσει αρκετά πράγματα τον Μίραλεμ Πιάνιτς, προκειμένου να μάθει τον τρόπο που αγωνίζεται η Γιουβέντους!

«Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για εμάς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θεωρητικά και μόνο είμαστε η καλύτερη και η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου μας. Αλλά αυτό πρέπει σίγουρα να το αποδείξουμε στην πράξη και στους αγωνιστικούς χώρους. Θα ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην Φερεντσβάρος, θα τους φιλοξενήσουμε στην έδρα μας. Πρέπει όμως να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να αναλύσουμε τον αντίπαλο μας πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Γιουβέντους από την άλλη δείχνει κάθε χρόνο πως έχει μια δυνατή ομάδα με ένα δυνατό ρόστερ. Έχουν τεράστια εμπειρία και διαθέτουν στο ρόστερ τους έναν τρομερό ποδοσφαιριστή, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εμείς έχουμε τον Πιάνιτς και σίγουρα θα τον ρωτήσω για να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με την παλιά του ομάδα και τον τρόπο που αγωνίζεται», είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ