ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Με αυτά τα παπούτσια θα σπάσει και άλλα ρεκόρ ο Κριστιάνο! (vid)

Η Nike έφτιαξε ειδικά διαμορφωμένα παπούτσια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να συνεχίσει να σκοράρει με τους ίδιους ρυθμούς.

Με αυτά τα παπούτσια θα σπάσει και άλλα ρεκόρ ο Κριστιάνο! (vid)

Ανήκει στην ελίτ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με την αξία του ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Είναι από τα μεγαλύτερα “κανόνια” που έχουμε δει ποτέ. Δεν το λέμε μόνο εμείς, ή οι θαυμαστές του. Τα νούμερά του είναι αυτά που “μιλάνε” από μόνα τους.

Το ίδιο και τα ρεκόρ του. Τόσο με τους συλλόγους με τους οποίους έχει αγωνιστεί, όσο και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Ο έμπειρος φορ είναι 35 ετών. Όμως, η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα παραμένει… στενή.

Παρόλα αυτά από το μυαλό του ποτέ δεν έχει φύγει το πρώτο τέρμα με το εθνόσημο στο στήθος. Αυτό ήταν απέναντι στην Ελλάδα στο Euro τον Ιούνιο του 2004. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Ο Κριστιάνο έχει πετύχει και πανηγυρίσει ένα σωρό γκολ. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν είχε την ίδια… γλύκα, όπως το πρώτο. Τα νέα παπούτσια του Κριστιάνο απλά τα... σπάνε! 

Τα νέα παπούτσια του Κριστιάνο απλά τα… σπάνε!

Η Nike είναι η εταιρία που συνεργάζεται πολύ στενά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εδώ και χρόνια. Όχι απλά τώρα. Γι’ αυτό το λόγο και τα πιο πολλά αθλητικά παπούτσια που έχει φορέσει ο Πορτογάλος φορ είναι φτιαγμένα από εκείνη.

Όπως και τα τελευταία. Μετά το 100ο τέρμα του με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το σημαντικό ματς με τη Γαλλία, αντιπρόσωπος της αμερικανικής εταιρίας τον επισκέφτηκε στο προπονητικό κέντρο των Ιβήρων.

Έτσι, του έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσει, αλλά και να δει τα νέα… πατούμενά του. Σε αυτά ξεχωρίζουν αρκετά πράγματα. Δεν είναι μόνο το κόκκινο χρώμα, λόγω της πορτογαλικής σημαίας, ή τα χρυσά γράμματα, λόγω των ρεκόρ.

Ένας ακόμη λόγος που τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι ο παρακάτω. Στο ένα παπούτσι υπάρχει ο αριθμός “1” και η ημερομηνία που σημείωσε ο Κριστιάνο το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο στο στήθος και στο άλλο το νούμερο “100” και πάλι η ημερομηνία. Μάλιστα, ο ίδιος υποσχέθηκε πως σε λίγο καιρό θα σημειώσει και άλλα τέρματα, προκειμένου να αλλάξει το “100” και να μπει ένα άλλο νούμερο στη θέση του. Κάποιο μεγαλύτερο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ