Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χάαλαντ και Όντεγκααρντ γουστάρουν να παίζουν παρέα!
Ντόρτμουντ

Χάαλαντ και Όντεγκααρντ γουστάρουν να παίζουν παρέα!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στον Μάρτιν Όντεγκααρντ, που του προσέφερε τις ασίστ σε δύο από τα τρια γκολ του κόντρα στη Ρουμανία

12.10.2020 | 19:46

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δε σταματά να πυροβολεί. Αυτή τη φορά, ο τρελός Νορβηγός δεν “χτύπησε” με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, αλλά με εκείνη της εθνικής του ομάδας. Σημείωσε χατ τρικ στη νίκη της Νορβηγίας με 4-0 επί της Ρουμανίας και ήταν φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Ο Χάαλαντ ήταν φυσικά χαρούμενος με την απόδοσή του, όμως δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα και στον Μάρτιν Όντεγκααρντ. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνος που έδωσε τις 2 ασίστ από τα 3 γκολ του Χάαλαντ. Έτσι, ο σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ αποθέωσε το συμπαίκτη του για την απόδοσή του.

“Οφείλω να αναφερθώ στον Όντεγκααρντ για το σημερινό ματς. Ήταν εκείνος που με βοήθησε πολύ. Θα μπορούσα να μοιράσω τη μπάλα του αγώνα στα δύο.

Είναι ωραίο να παίζεις μαζί του. Θα γίνει ακόμα καλύτερο όσο περνούν τα χρόνια, αφού και οι δύο είμαστε πολύ νέοι”, ήταν τα λόγια του Χάαλαντ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Όντεγκααρντ για τον Χάαλαντ. Οι δυο τους φαίνεται πως αρχίζουν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ την εθνική Νορβηγίας.

“Ξέρουμε ότι πρέπει απλώς να του περάσουμε τη μπάλα σωστά. Ξεκινάει ιδανικά τις φάσεις και δεν βγαίνει οφσάιντ σχεδόν ποτέ. Είναι πάντα εκεί, στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή”.

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας ανέφερε ότι δεν έχει δει σε αυτή την ηλικία κάποιον ποδοσφαιριστή σαν τον Χάαλαντ, τον οποίο χαρακτήρισε παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χάαλαντ έχει φέρει την ελπίδα στην εθνική Νορβηγίας και δείχνει ικανός να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει σε πολύ υψηλές πτήσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version